Beşiktaşlılardan Seba Teşekkürü

1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği, dernek binasının bulunduğu sokağa Beşiktaş'ın efsanevi başkanı Süleyman Seba'nın isminin verilmesi dolayısıyla teşekkür mesajı yayımladı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin 2024 yılı Eylül ayı toplantısında alınan kararla 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin bulunduğu sokağın ismi Süleyman Seba olarak değiştirildi. 1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği, bir açıklama yaparak Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve Belediye Meclisi Üyeleri’ne teşekkür etti.
1903 Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nden yapılan açıklamada “1903 Afyon Beşiktaşlılar Dernek binamızın bulunduğu, 471, 472, 475 Adalar ile Burmalı Mahallesi 579 ve 474 Adalar arasında kalan 37 Sokak’ın isminin, Beşiktaş'ımızın efsane Kulüp Başkanı Süleyman Seba'nın ismiyle değiştirilmesi teklifi belediye meclis üyeleri tarafından yapılan oylamada kabul görmüştür. Derneğimizin talebi doğrultusunda yapılan bu anlamlı değişiklik nedeni ile Belediye Başkanımız Sayın Burcu Köksal’a, meclis üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.

Beşiktaşlılardan Seba Teşekkürü

Bakmadan Geçme