Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaşlılar Derneğinden AGC’ye Ziyaret

AGC’yi ziyaret eden Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç, Beşiktaşlılar Derneği olarak her zaman AGC’nin yanında olduklarını ifade etti.

AGC’yi ziyaret eden Afyon

Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gürani Güzbey ve Dernek üyesi Mustafa Ünlü AGC Başkanı olarak seçilen Önder Artuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, AGC yönetim kurulu üyeleri; Sezer Küçükkurt,  Yasin Köksal, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey, Ömer Elçi, İsa Kuş, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar’da yer aldı.

Beşiktaşlılar Derneğinden Agc’ye Ziyaret

“AGC’NİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine seçilen Önder Artuk ve yeni yönetime başarılar diledi. Genç, “Öncelikle Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimini kutluyoruz hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz Beşiktaşlılar Derneği olarak her zaman Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” dedi.

“HASAN ARAT’I 30 AĞUSTOS’TA AFYON’DA DAVET ETTİK”

Ziyarette konuşan AGC Başkanı Önder Artuk, Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin çok güzel projelere imza attığını dile getirdi. Artuk, “Beşiktaşlılar Derneği Çavuşbaş Mahallesinde tarihi bir konağı  alarak restore ettirerek Beşiktaşlılar Derneği haline getirdi. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ı Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Cemiyetinde ağırlayarak gerek Afyonkarahisar futbolu gerekse Afyonkarahisar’ın tanıtımı için büyük bir işe imza attılar. 30 Ağustos’ta Beşiktaşlılar Derneği olarak Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat’ı ağırlayacaklar. Yine bu sene 26 Ağustos Zafer haftasında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat Başkanımızın katılımı ile Kocatepe büyük zafer yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. 120 yıllık tarihi olan mimar Eyüp Güngör’ün bize tahsis ettiği tarihi konağa başta gazeteciler olmak üzere tüm Afyonkarahisarlıları bekliyoruz.” dedi

 

Ziyaret, Afyonkarahisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Genç’in  AGC Başkanı Önder Artuk’a özel tasarım olarak hazırladığı hediye takdimi ile sona erdi.