• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş basketbolcu seçecek – Kocatepe Gazetesi

Beşiktaş basketbolcu seçecek – Kocatepe Gazetesi

Beşiktaş Basketbol Akademi Altyapı Antrenörleri Afyonkarahisar'a gelecek. İlk olarak Afyon Beşiktaş Basketbol Akademisi öğrencileri ile bir araya gelerek antrenman yapacaklar. Sonrasında kulüp içi seçme yapacak antrenörler, il seçmeleri için gerekli işlemlere başlayacak.Beşiktaş Basketbol Akademisi Baş Antrenörü Serkan Arıca'nın öncülüğünde Afyon'a gelecek olan antrenörler, 6-15 yaş arasında çocukları izleyecek. 1 Haziran'da kayıtları başlayacak Beşiktaş Basketbolcu Seçmeleri [&hellip]

Beşiktaş Basketbol Akademi Altyapı Antrenörleri Afyonkarahisar’a gelecek. İlk olarak Afyon Beşiktaş Basketbol Akademisi öğrencileri ile bir araya gelerek antrenman yapacaklar. Sonrasında kulüp içi seçme yapacak antrenörler, il seçmeleri için gerekli işlemlere başlayacak.
Beşiktaş Basketbol Akademisi Baş Antrenörü Serkan Arıca’nın öncülüğünde Afyon’a gelecek olan antrenörler, 6-15 yaş arasında çocukları izleyecek. 1 Haziran’da kayıtları başlayacak Beşiktaş Basketbolcu Seçmeleri için katılacak çocuklardan nüfus cüzdanı ve kayıt formu istenecek. Başvuruların 2. Vakıf İşhanı kat 3’te bulanan Afyon Beşiktaşlılar Derneği’ne yapılması gerekiyor. Ağustos ayı içinde yapılması planlanan seçmelerde beğenilecek sporcular Beşiktaş’a gidecek.

Bakmadan Geçme