• Haberler
  • Genel
  • Beşer, TOSYÖV Yönetimi'nde – Kocatepe Gazetesi

Beşer, TOSYÖV Yönetimi'nde – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı'nın 23'üncü Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı. Genel Kurul sonuçlarına göre hemşerimiz İhsan Beşer de 11 kişilik Yönetim Kurulu'nda yer aldı Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV), 23'üncü Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Divan Başkanlığı'nı eski Sanayi ve Ticaret Bakanları'ndan [&hellip]

Beşer, TOSYÖV Yönetimi’nde

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı’nın 23’üncü Genel Kurulu, Ankara’da yapıldı. Genel Kurul sonuçlarına göre hemşerimiz İhsan Beşer de 11 kişilik Yönetim Kurulu’nda yer aldı

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV), 23’üncü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Divan Başkanlığı’nı eski Sanayi ve Ticaret Bakanları’ndan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği eski Başkanı Ali Coşkun’un yaptığı Genel Kurul’a çok sayıda da-vetli katıldı. TOSYÖV’ün 20’nci yılını kutladığı belirtilen Genel Kurul’da Turgut Özal’ın Başbakan olduğu yıllardan bu yana küçük ve orta ölçekli işletmelere önem verildiği, “KOBİ” sözcüğünü ilk kullanan kurumun ise TOSYÖV olduğu belirtildi, bununla birlikte TOSYÖV’ün KOSGEB ve Kredi Destekleme Fonu’nun kurulmasında büyük rolünün olduğuna dikkat çekildi.
Genel Kurul’da, geçtiğimiz iki yılda krize rağmen 130 toplantının yapıldığı, bu toplantılarda genç ve kadın girişimcilere hem moral hem de inovasyon eğitimi verildiğinin altı çizildi. Bundan sonra yurtdışı faaliyetlerine de ağırlık verileceği hatırlatılan Genel Kurul’da tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliğinin de devam edeceği bildirildi.TOSYÖV’ün 23’üncü Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerden sonra Vakıf yönetimi şu isimlerden oluştu:
Yalçın Sönmez, Ayfer Yılmaz, Dr. Niyazi Erdoğan, Mahmut Esat Yalçın, Osman Deveci, Halil Özgökçe, İhsan Beşer, Ali Rıza Dastar, Osman Samsunlu, Tahsin Rende, Rahmi Aktepe.
Denetleme Kurulu’nda ise Hilmi Develi, Ümit Uzel, Nasuh Ekinci yer aldı.
Yönetim Kurulu’nda önümüzdeki hafta görev dağılımı yapılması bekleniyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme