• Haberler
  • Genel
  • Beşer, TBMM Dostluk Gurubu Başkanı Dişli’yi ziyaret etti

Beşer, TBMM Dostluk Gurubu Başkanı Dişli’yi ziyaret etti

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı, Hollanda-Türkiye Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlementerler Arası Hollanda Türkiye Dostluk Gurubu Başkanı Şaban Dişli’yi ziyaret etti Ziyarette konuşan Beşer, Hollanda-Türkiye Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında TBMM Parlementerler Arası [&hellip]

Beşer, TBMM Dostluk Gurubu Başkanı Dişli'yi ziyaret etti

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı, Hollanda-Türkiye Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İhsan Beşer, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlementerler Arası Hollanda Türkiye Dostluk Gurubu Başkanı Şaban Dişli’yi ziyaret etti

Ziyarette konuşan Beşer, Hollanda-Türkiye Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında TBMM Parlementerler Arası Hollanda Türkiye Dostluk Gurubu Başkanı Şaban Dişli’ye bilgiler verdi.
Öğrencilere burs verilmesi ve yurt dışında kariyer çalışması gibi pek çok alanda faaliyetlerde bulunacaklarını ifade eden Beşer, “Üniversite öğrencilerimizin yurt dışındaki iş adamları ile temas kurmaları ve meslek edinmeleri yönünde de çeşitli çalışmalarımız olacak. Bunun yanı sıra Türk iş adamları ile Hollanda’lı iş adamlarını gerek ülkemizde gerekse de Hollan’da da yapılacak toplantılarda biraraya getireceğiz. İstanbul ve Sakarya’da üretilen süs bitkilerinin Hollanda’ya gönderilmesi ve bir ticaret köprüsünün kurulması için çeşitli girişimlerde bulunduk” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dişli ise, önümüzdeki yıl yapılacak etkinliklere gereken tüm desteği vereceklerini kaydederken, Beşer’e çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme