• Haberler
  • Genel
  • Beşer: İftira atılıyor – Kocatepe Gazetesi

Beşer: İftira atılıyor – Kocatepe Gazetesi

TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı ihsan Beşer kendisine yönelik suçlamalara cevap veren bir açıklamada bulundu Ege Gazeteciler Federasyonu toplantısında kendisine yönelik sözler sarfedilmesi nedeniyle kendisine cevap hakkı doğduğunu belirten TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı ve TOSYÖV Yönetim Kurulu üyesi İhsan Beşer açıklamasında şu görüşlere yer verdi:TOSYÖV’E İFTİRA ATILIYOR“Sayın Mahmut Emin Birliktir bir süreden beri şahsım ve [&hellip]

Beşer: İftira atılıyor

TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı ihsan Beşer kendisine yönelik suçlamalara cevap veren bir açıklamada bulundu

Ege Gazeteciler Federasyonu toplantısında kendisine yönelik sözler sarfedilmesi nedeniyle kendisine cevap hakkı doğduğunu belirten TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı ve TOSYÖV Yönetim Kurulu üyesi İhsan Beşer açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
TOSYÖV’E İFTİRA ATILIYOR
“Sayın Mahmut Emin Birliktir bir süreden beri şahsım ve temsil ettiğim kesim hakkında sürdürdüğü saldırgan tutumunu Ege Gazeteciler Federasyonu kongresinde de sürdürerek, kendince üstü kapalı bir şekilde bir kez daha beni hedef almıştır. Ben kongre salonundan ayrıldıktan sonra söz alan Sayın Birliktir’in açıkça söyleyemeyip ima yoluyla çamur atmayı tercih ettiği iftiralarının hedefinde ben ve TOSYÖV’ün bulunduğu herkesin malumudur. Bu nedenle kamuoyuna bu açıklamanın yapılması zarureti hasıl olmuştur.
Öncelikli olarak TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı)’nın Hristiyan Kulüpler tarafından desteklendiği iması tamamen iftiradır. Elinde belgesi olmadan iftiralar savurmak ne bir sivil toplum örgütü başkanına, ne bir siyasetçiye, ne bir gazete sahibine, ne bir cemaat liderine, ne de bir insana yakışır. TOSYÖV ve şahsımın yaptığı çalışmalarla ilgili müsaadeler, bilgiler ve belgeler hem ilgili kuruluşlarda hem de bizde mevcuttur. Ayrıca devletin üst düzey yöneticilerinin aynı çalışmalarla ilgili takdir ve teşekkür belgeleri de bunlara ilave edilebilir.
BAŞBAKAN HEDEF
ALINDIĞI İÇİN ÜZÜLDÜM
İkinci bir iftira konusu olarak gündeme gelen kaset-montaj iddialarının da ne şahsımla, ne de bağlı olduğum kurumlarla bir ilgisi olamaz. Sayın Birliktir’i rahatsız eden cd kayıtları gerçektir ve ne çekilirken, ne de o sözler söylenirken bizim bir dahlimiz olmamıştır. Bu cd kayıtları benimle birlikte Afyonkarahisar’daki pek çok kişiye dağıtılmıştır. Kayıtlar gizli çekim değildir. Bu kayıtlar konusunda bizi inciten tek şey Sayın M. Emin Birliktir’in Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için de iftiracı, saldırgan tutumunu sürdürmesidir. Sayın Birliktir kendisini rahatsız eden bu cd’de Başbakan Erdoğan için “Bu memleketin, haysiyeti, şerefi, onuru, hiçbir dönemde senin dönemindeki kadar ayaklar altına alınmamıştır” sözlerini sarf etmektedir. Bu sözler kamuoyuna yayıldıktan sonra ben Sayın Birliktir’in AK Parti İl Başkanı’ndan, teşkilatlarından ve Sayın Başbakan’dan özür dilemesini beklerken, başka bir toplantıda Sayın Birliktir bu sözlerinin bugün de arkasında olduğunu dile getirmiştir. Bu konudaki değerlendirmeyi sayın Bakanımız ve milletvekillerimiz başta olmak üzere AK Parti’nin değerli yönetici ve mensuplarına bırakıyorum.
Sayın Birliktir ile ilgili olarak kamuoyunda başka cd’lerin varlığından söz edilse de tüm bunlarla ne benim, ne de bağlı olduğum kurumların bir bağı ve bilgisi bulunmamaktadır.
AÇIK OTURUMA HAZIRIM
Son olarak, Sayın Birliktir’e bir çağrıda bulunarak kamuoyunu daha fazla meşgul etmek istemem. Seçimlerden önce sayın Birliktir’in uygun göreceği bir tv kanalında, ya da ilimizdeki tv kanallarının ikisinde birden, eşit sürede konuşma hakkı tanınacak bir ortamda tüm bu iddiaları açık yüreklilikle tartışmaya hazırım. Kendileri eğer Sayın Başbakanımıza iftira atmak yerine, TÜMSİAD başkanlığında düzenledikleri futbol turnuvası haricinde Trafik Komisyonu Başkanı sıfatı ile, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı sıfatı ile, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı sıfatı ile Afyonkarahisar için hangi çalışmaları yaptıklarını anlatmaya hazırlarsa bu davetimizi kabul ederler.
BU BİZİM TARZIMIZ DEĞİL
Bu şekilde gündeme gelmek bizim tarzımız değildir. Şahsıma ve kurumuma atılan iftiralar nedeniyle bu açıklama zaruri hale gelmiştir. Yapılan hizmetler ve çalışmalar haricinde meşgul ettiğimiz için değerli Afyonkarahisar kamuoyundan da bir kez daha özür diliyor, saygılarımı sunuyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme