Beşer ailesinin acı günü – Kocatepe Gazetesi

TOSYÖV Başdanışmanı, TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı ve Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer’in babası, Harb-iş Beşer Ekmek Fabrikası sahiplerinden Ali İhsan Beşer vefat etti.Başta Çin olmak üzere dış ülkelerle Afyonkarahisar’ın ticareti ve ilişkilerinin geliştirilmesinde gönüllü olarak önemli roller üstlenen İhsan Beşer, babasının vefatı nedeniyle büyük üzüntüyaşadı. Merhum Ali İhsan Beşer 1946 yılında Afyonkarahisar’da doğmuştu. [&hellip]

TOSYÖV Başdanışmanı, TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı ve Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer’in babası, Harb-iş Beşer Ekmek Fabrikası sahiplerinden Ali İhsan Beşer vefat etti.
Başta Çin olmak üzere dış ülkelerle Afyonkarahisar’ın ticareti ve ilişkilerinin geliştirilmesinde gönüllü olarak önemli roller üstlenen İhsan Beşer, babasının vefatı nedeniyle büyük üzüntüyaşadı. Merhum Ali İhsan Beşer 1946 yılında Afyonkarahisar’da doğmuştu. Askeri Fabrika’dan emekli olduktan sonra baba mesleğini sürdüren Ali ihsan Beşer, oğlu İhsan Beşer ile birlikte Harb-İş Beşer Ekmek Fabrikası’nı kurmuştu. Yaklaşık 8 aydır kanser hastalığı nedeniyle tedavi gören Ali İhsan Beşer, Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
Ali İhsan Beşer’in dün öğle namazını müteakip İmaret Camii’nde kılınan cenaze namazına Beşer ailesinin çok sayıda dostu ve seveni katıldı. Merhum Ali ihsan Beşer’in cenazesi Kocatepe Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

Bakmadan Geçme