Beşer, 7. KOBİ Zirvesi'ni değerlendirdi

TOSYÖV Yönetim Kurulu üyesi ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, siyaset ve ekonomi dünyasından pek çok konuğun katılımı ile gerçekleştirilen 7. KOBİ Zirvesi'nin Afyonkarahisar'daki yansımalarının kısa sürede göreceğini tahmin ettiğini bildirdi KOSGEB, TOBB, İTO ve TOSYÖV tarafından ortaklaşa düzenlenen 7. KOBİ Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirildi. 'KOBİ'ler için rekabetçi stratejiler ve Uluslararası İşbirliği İmkanları' başlığı [&hellip]

Beşer, 7. KOBİ Zirvesi’ni değerlendirdi

TOSYÖV Yönetim Kurulu üyesi ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, siyaset ve ekonomi dünyasından pek çok konuğun katılımı ile gerçekleştirilen 7. KOBİ Zirvesi’nin Afyonkarahisar’daki yansımalarının kısa sürede göreceğini tahmin ettiğini bildirdi

KOSGEB, TOBB, İTO ve TOSYÖV tarafından ortaklaşa düzenlenen 7. KOBİ Zirvesi İstanbul’da gerçekleştirildi.
“KOBİ’ler için rekabetçi stratejiler ve Uluslararası İşbirliği İmkanları” başlığı altında Türkiye İş Bankası’nın ana sponsorluğunda, İstanbul Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen zirve önemli isimlere ev sahipliği yaptı.
TOSYÖV Yönetim Kurulu üyesi ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, VII. KOBİ Zirvesi’nin TOBB, KOSGEB, İTO, İSO, DPT, SPK, Rekabet Kurumu, Dış Ticaret Müsteşarlığı, TÜBİSAD, MİB, MÜSİAD, TÜRKONFED, Kal-Der, Marmara Grubu Vakfı, KGF, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği, İHKİB, TİM, Türk Patent Enstitüsü, Finans Kulüp, OSBDER, TÜRMOB, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi sitelere,i teknoparklar, serbest bölgeler, üniversiteler, sanayi ve ticaret odaları, kalkınma ajansları gibi kurum ve kuruluşlarla birlikte siyasi parti temsilcilerinin de katılımı ile KOBİ’leri bir araya getiren, etkileşimi geniş bir platform olduğunu söyledi.
İstanbul Ticaret Odası’nda gerçekleşen zirvenin TOSYÖV Başkanı Yalçın Sönmez, KOSGEB Başkanı Mustafa Sönmez, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ve İSO Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, açılış konuşmaları ile başladığını belirten Beşer, “Önemli konukların katılımı ile son derece önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantının Afyonkarahisar için yansımalarını kısa sürede göreceğimizi tahmin ediyorum” dedi.
Beşer, VII. KOBİ Zirvesi’nde basın ve bürokrasinin önemli isimlerinin yanı sıra konuşmacı olarak yer alan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Marmara Grubu Vakfı Başkanı Akkan Suver, TÜRKONFED Başkanı Celal Beysel, Kal-Der Başkanı A. Hamdi Doğan, KOSGEB Girişimciliği Geliştirme Müdürü Necla Haliloğlu, OSBDER Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, TÜRMOB Genel Başkan Yardımcısı Ülkü Sönmez, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Ali Coşkun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Gedikli, CHP Parti Meclisi Üyesi İzmit Milletvekili Mehmet Ali Susam, Sanayi ve Ticaret eski Bakanı MHP Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ticaret ve Kültür eski Bakanı, DP Genel Başkan Yardımcısı Agah Oktay Güner gibi isimlerin önemli konularda değerlendirmelerde bulunduğunu bildirdi.

Bakmadan Geçme