Berk Oktay’ın İlk Eşi Kim?

İnternette en çok araştırılanlar arasında yer alan Berk Oktay’ın ilk eşi kim? Sorusu oldu. Peki, Berk Oktay’ın ilk eşi kim?

Ünlü oyuncu Berk Oktay’ın eski eşi olan Merve Şarapcıoğlu’nun yaptığı sosyal medya paylaşımından sonra çift gündeme oturdu. Peki, ünlü oyuncu Berk Oktay ve Merve Şarapcıoğlu neden ayrıldı? Detayları haberimizde…

 

BERK OKTAY KİMDİR?

Ünlü oyuncu Berk Oktay, 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara doğdu. Oyunculuk hayatına başlamadan önce, modellik yapan Oktay, birçok defilede yer aldı. 2004 yılında karayerine yurt dışında devam etti. Paris’e birçok ünlü marka ile çalışan ünlü oyuncu ardından üniversite eğitimi için tekrar Türkiye’ye döndü. 2007 yılında Türvak’tan özel oyunculuk dersi alan Oktay, Erler Film ile sözleşme imzaladı ve pek çok dizide oynadı.

MERVE ŞARAPÇIOĞLU KİMDİR?

1988 yılında Afyon’da doğan Merve Şarapcıoğlu il ve orta öğreniminden sonra Üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyarak tamamlamıştır. Şarapcıoğlu, ünlü oyuncu Berk Oktay birliktelik yaşamış ve çift 2016 yılında Berk Oktay ile nikâh masasına oturmuştur. Sosyal medya hesabından “Kocamdan şiddet görüyorum, yardım edin.” Paylaşımını yapan Şarapcıoğlu magazin dünyasını bomba gibi sallarken eşi Berk Oktay ise bu iddiaları yalanlamıştır.

Merve Şarapçıoğlu, yaptığı paylaşımdan dolayı yargılanmış olduğu davada “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası almıştır.

ŞARAPÇIOĞLU ‘’AKILLANDIM’’

“özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılan Şarapcıoğlu, yargılandığı davada “İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 26. Ceza Dairesinde beraat etti.’’Şarapcıoğlu, Berk benim bu suçları işlemediğimi biliyordu dedi. Boşanma davasında ise çekişmeli olarak devam etmek isteyen Şarapcıoğlu ile Oktay’ın bu yüzden uğraştığını belirtti. Zor günlerden geçtiğini söyleyen Şarapçıoğlu, Oktay ile anılmak istemiyorum, adını dahi duymak istemiyorum demiştir.

Bakmadan Geçme