Beril Pozam Nasıl Ünlü Oldu?

Türkiye'de reyting rekorları kıran 'Yalı Çapkını'adlı dizi de Suna karakterini canlandıran Beril Pozam'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Beril Pozam kimdir ve hangi dizilerde oynadı?

Beril Pozam Nasıl Ünlü Oldu? Sorusu bugün internette en çok araştırılanlar listesinde yer aldı. Peki, Beril Pozam Nasıl Ünlü Oldu? Detayları haberimizde…

BERİL POZAM NASIL ÜNLÜ OLDU?

Ünlü oyuncu Beril Pozam 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Özel Ahmet Şimsek Kolejinde daha sonra da Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olarak tamlayan Beril Pozam aynı zamanda oyunculuk da yapamaya başladı. Ünlü oyuncu Beril Pozam birçok tiyatro sahnesinde rol aldı. Ünlü oyuncu Beril Pozam’ın 2019 yılında ilk rol aldığı dizi AVM Sakinidir. Ünlü oyuncu Beril Pozam  sahne teknisyeni ve çevirmendir. Beril Pozam 2019 yılında Afili Aşk isimli dizide canlandırdığı karakter ile izleyici kitlesi tarafından tanınmıştır.(2024) günümüzde yayımlanan ‘’Yalı Çapkını’’ isimli dizi de canlandırdığı ‘’Suna’’ karakteri ile de oyunculuk hayatına devam etmektedir.

BERİL POZAM HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

AVM Sakini (Dedektif Öykü, TV Dizisi 2019)

Afili Aşk (Nazmiye Özkayalı, TV Dizisi 2019)

Akrep (Ayşem, TV Dizisi 2020-2021)

Ada Masalı (İdil, TV Dizisi 2021)

Olağan Şüpheliler (Zeynep, TV Dizisi 2021)

Ah Belinda (Sinema Filmi 2022)

Baba (Sevil, TV Dizisi 2022)

Yalı Çapkını (Suna, TV Dizisi 2022)

Bakmadan Geçme