Berberler yâd edildi – Kocatepe Gazetesi

Geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden 13 berber için mevlit okutuldu Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası, geçen yıl 14 Eylül’de Antalya’ya bir gezi için giderken meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden berberler için mevlit programı düzenledi. İmaret Camii’nde düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan, Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz ile vatandaşlar [&hellip]

Berberler yâd edildi

Geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden 13 berber için mevlit okutuldu

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası, geçen yıl 14 Eylül’de Antalya’ya bir gezi için giderken meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden berberler için mevlit programı düzenledi. İmaret Camii’nde düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan, Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz ile vatandaşlar katıldı.
14 Eylül 2014’te Antalya Side’ye giden Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası üyelerini taşıyan tur otobüsü, Isparta-Antalya karayolunun 50’nci kilometresinden kaza yapmıştı. Kazada 13 kişi hayatını kaybetmiş, 33 kişi de yaralanmıştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme