Berat Kandili Paşa Camii'nde idrak edildi

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın sosyal medya üzerinden Berat Kandili'ni Paşa Camii'nde idrak etme çağrısı partililer ve vatandaşlar tarafından karşılık buldu   AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay geçtiğimiz Miraç Kandili'nde olduğu gibi Beraat Kandili'nde de vatandaşlara ve parti teşkilatına çağrıda bulunarak Paşa Camii'nde düzenlenecek kandil programına davet etti. Uluçay ve [&hellip]

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın sosyal medya üzerinden Berat Kandili’ni Paşa Camii’nde idrak etme çağrısı partililer ve vatandaşlar tarafından karşılık buldu

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay geçtiğimiz Miraç Kandili’nde olduğu gibi Beraat Kandili’nde de vatandaşlara ve parti teşkilatına çağrıda bulunarak Paşa Camii’nde düzenlenecek kandil programına davet etti. Uluçay ve parti teşkilatı çağrıya cevap veren vatandaşlar ve partililerle Paşa Camii’nde bir araya geldiler. Cumartesi akşam namazına müteakip düzenlenen programda eller semaya açıldı, dualar edildi. Programda pandemi kuralları gereği sosyal mesafeye dikkat edildi.
DUALARLA İDRAK EDİLDİ
Saat 21:00’dan sonra sokağa çıkma yasağı olması nedeniyle akşam namazından sonra başlayan program yatsı namazına kadar devam etti. Vatandaşlar, namaz kılarak dualar etti. Mübarek gecede vatandaşlar vaazlar dinleyerek İslam Alemi’nin Beraat Kandili’ni dualar eşliğinde idrak etti. AK Parti teşkilatları ile birlikte çok sayıda vatandaş Paşa Camii’nde bir araya geldi.
CEMAATE İKRAMDA
BULUNULDU
Camii çıkışında açıklamada bulunan İl Başkanı Uluçay, “Beraat Kandili dolayısıyla teşkilatımız ile birlikte vatandaşlarımızın da katılımları ile Paşa Camii’nde düzenlenen programa katıldık. Camii çıkışında ise Gençlik kollarımıza mensup gençlerimiz cemaatimize ikramlarda bulundular. Rabbim tüm inananların dualarını kabul buyursun inşallah.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme