• Haberler
  • Genel
  • Beraberlik Sağlık’a yetti – Kocatepe Gazetesi

Beraberlik Sağlık’a yetti – Kocatepe Gazetesi

İkinci Amatör Küme C Grubu’nun son maçında lider Sağlıkspor ile 1 puan farkla onu takip eden Nuribey Belediyespor karşı karşıya geldi. Kazananın şampiyon olacağı olaylı maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuç ise Sağlıkspor’u grubunda şampiyon yaparak Birinci Amatör Küme’ye taşıdı İkinci Amatör Küme C Grubu bu sezon iki güçlü ekibin mücadelesine sahne oldu. Lige [&hellip]

Beraberlik Sağlık'a yetti

İkinci Amatör Küme C Grubu’nun son maçında lider Sağlıkspor ile 1 puan farkla onu takip eden Nuribey Belediyespor karşı karşıya geldi. Kazananın şampiyon olacağı olaylı maç 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuç ise Sağlıkspor’u grubunda şampiyon yaparak Birinci Amatör Küme’ye taşıdı

İkinci Amatör Küme C Grubu bu sezon iki güçlü ekibin mücadelesine sahne oldu. Lige fırtına gibi başlayan Nuribey Belediyespor ile Sağlıkspor arasındaki kıyasıya rekabet dün son maçta da devam etti. Lider Sağlıkspor ile onun 1 puan farkla 2’nci sırada takip eden Nuribey Belediyespor, şampiyonluk maçında karşı karşıya geldiler. Kazanan ekibin şampiyon olacağı mücadele bir hayli sert geçti. Maç 1-1’lik sona ererken bu sonuç Sağlıkspor’u bir üst lige yükseltmeye yetti.
Nuribey üstün oynadı
Sağlıkspor’la Nuribey Belediyespor arasında Merkez 1 Nolu Saha’da oynanan maç saat 15.00’te başladı. İki ekipte daha maçın ilk saniyelerinden itibaren birbirlerine baskı kurmaya ve sert oynamaya çalıştılar. Maçtaki bu sert oyun Nuribey Belediyespor’a iki kırmızı kart görmesine mal olsada Kırmızı-beyazlı ekip rakibi karşısında özellikle ilk yarıda bir çok net gol pozisyonuna girdi. 38’nci dakikada Nuribey Belediyespor’un kaptanı Şeref Yıldırım rakibine karşı sert müdahalesi nedeniyle kırmızı kart gördü ve oyundan atıldı. Nuribey Belediyespor sahada 10 kişi kaldı. İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.
Nuribey 1-0’ı koruyamadı
Maçın ikinci yarısında da iki takım da birbirlerine ikili mücadelelerde çok sert girdiler. Özellikle ikinci yarının başında ve son dakikalara doğru oyun bir hayli sertleşti. İkinci yarının neredeyse başlarında Nuribey Belediyespor’dan Gökhan, kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikada saha bir anda gerildi ve Nuribeyli futbolcularla Sağlıksporlu futbolcular tartışmaya başladı. Nuribey Belediyesporlu Gökhan’ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda yerde kalan Sağlıksporlu futbolcuyu Nuribey Belediyesporlu futbolcular büyük bir tepki gösterdi. Olaya güvenlik güçleri müdahale etti ve maç kaldığı yerden devam etti. Maçın 75’inci dakikasında Nuribey Belediyespor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen İdris topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden yaklaşık 5-6 dakia sonra Sağlıkspor, Nuribey kalesini tam karşıdan gören noktadan ceza sahası yayı üzerinden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Velihan düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi. 1-1 Skor yeniden Sağlıkspor lehine döndü. Sağlıkspor’un beraberlik golünü bulmasıyla iyice morali bozulan Nuribey Belediyesporlu futbolcular yalnızca gol atmayı düşünerek ileri uca yüklenmeye başladılar. Bu pozisyonlarda ise Sağlıkspo sık sık kontrataklarla net gol fırsatları yakaladı. Ancak Sağlıksporlu futbolcular bu pozisyonlardan yararlanamadılar.

Bakmadan Geçme