• Haberler
  • Spor
  • 'Beraberliği yakalasak galibiyeti de bulurduk'

'Beraberliği yakalasak galibiyeti de bulurduk'

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor 4. haftada Boluspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Sabahattin Akgül, takımın canla başla mücadele ettiğini vurguladı.Mağlup olduktan sonra hiçbir teknik direktörün konuşmaya yanaşmak istemediğini söyleyen Teknik Adam Akgül, 'Mağlup olduktan sonra hiçbir teknik direktör konuşmaya yanaşmaz. Ancak takımımız canla [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor 4. haftada Boluspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Sabahattin Akgül, takımın canla başla mücadele ettiğini vurguladı.
Mağlup olduktan sonra hiçbir teknik direktörün konuşmaya yanaşmak istemediğini söyleyen Teknik Adam Akgül, “Mağlup olduktan sonra hiçbir teknik direktör konuşmaya yanaşmaz. Ancak takımımız canla başla mücadele etti. Karşı taraf da güçlü bir takım, dolayısı ile Boluspor bu işi diğer takımlarla birlikte götürebilir diye düşünüyorum. Eğer biz baskı yaptığımız dakikalarda bir gol bulabilseydik beraberliği yakaladıktan sonra galibiyeti de çok rahat bulurduk.” dedi.
“EVİMİZDE GOL YEDİĞİMİZDE
TAKIM MORALSİZ OLUYOR”
Afyonkarahisar’da oynanan maçlarda gol yediklerinde takımın moralsiz olduğunu belirten Teknik Adam Akgül, “Kendi evimizde gol yediğimiz zaman takım moralsiz oluyor, dolayısı ile pozisyonlara giremiyoruz. Girmiş olsak bile elimize geçen fırsatları cömertçe harcıyoruz. Yapacak pek bir şey yok, bundan sonra ki maçlarda inşallah daha temkinli olarak elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.

Bakmadan Geçme