Bensu Soral İkizi Kim?

Bensu Soral ve Hande Soral'ın benzerlikleri herkes tarafından tüm dikkatleri üzerine çekerken iki oyuncunun ikiz olup olmadıkları araştırılmaya başlandı. Peki, Bensu Soral ikizi kim?

Oyuncu Bensu Soral’ın ablası Hande Soral’da oyuncudur. Bensu Soral’ın ablası olan Hande Soral benzerlikleri ile bütün dikkatleri üzerlerine çekmişlerdir. 1991’de İnegöl’de doğan ünlü oyuncu Bensu Soral’ın babası mobilyacılık işiyle uğraşmaktadır. Soral, İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik üzerinden devam ettirdi.  Oyunculuğa ablası olan Hande Soral’ın büyük destekleri ile başlayan Bensu Soral, oyunculuk kariyerinde de güzel başarılara imza attı. Bensu Soral ilk olarak yol Ayrımı adlı dizide rol aldı. İlk deneyimi sonrasında 2013-2014 tarihlerinde Vicdan adlı dizide rol aldı. 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Aslı Metiner karakterini canlandırdı. Bensu Soral, Murat Dalkılıç’ın “Kader” şarkısındaki klipte de yer almış, 2016-2017 yılında Show TV ekranlarında yayımlanan İçerde dizisinde büyü başarı elde etti. Ünlü oyuncu Bensu Soral son olarak 2019 yılında Organize İşler sinema filminde rol aldı.

Haber

Bensu Soral İkizi Kim?

1991’de İnegöl’de doğan Bensu Soral’ın ablası Hande Soral’dır. Bedirhan isminde bir çift yumurta ikizi vardır. Sanılanın aksine Bensu Soral’ın ikiz kardeşi Hande Soral değil, Bedirhan Soral.

Haber

Bakmadan Geçme