Benli'den nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Ziyarette, Zafer Yolu Kurtuluş Savaşında Şuhut isimli kitabı hakkında bilgiler veren Benli, daha sonra derneğin İstanbul'da faaliyet gösterdiğini, son yapılan genel kurul seçimlerinin ardından dernek faaliyetlerinin kaldığı yerden devam ettiğini belirterek, hemşehri dayanışmasının il dışında da önemine vurgu yaptı. Benli, İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürlüğünün, çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydederek İl Müdürü Burcu'ya Afyonkarahisar basınına [&hellip]

Ziyarette, Zafer Yolu Kurtuluş Savaşında Şuhut isimli kitabı hakkında bilgiler veren Benli, daha sonra derneğin İstanbul’da faaliyet gösterdiğini, son yapılan genel kurul seçimlerinin ardından dernek faaliyetlerinin kaldığı yerden devam ettiğini belirterek, hemşehri dayanışmasının il dışında da önemine vurgu yaptı. Benli, İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürlüğünün, çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydederek İl Müdürü Burcu’ya Afyonkarahisar basınına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
İl Müdürü Burcu ise Afyonkarahisarlı-ların maneviyata önem veren sevgi dolu insanlardan oluştuğunu, yardımsever olduklarını ve bu yardımseverliliğin şehir dışına taştığını gözlemlediğini söyleyerek, nazik ziyaretlerinden dolayı Benli ve Dönmez’e teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suat Benli ve Yönetim Kurulu Üyesi Fazilet Dönmez, Zafer Yolu Kurtuluş Savaşında Şuhut isimli kitabı ve Şuhut’a özgü çömlek ve haşhaş görselinden oluşan çini plaket tabağını İl Müdürü Burcu’ya takdim ettiler.

Bakmadan Geçme