• Haberler
  • Gündem
  • “Benim için sürpriz olmadı” – Kocatepe Gazetesi

“Benim için sürpriz olmadı” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, 15 Temmuz Cuntası’nın “ilk gözaltına alınacaklar” listesinde yer alıyordu. Mühsürler, bu durumun kendisi için sürpriz olmadığını aktardı. Mühsürler, “Zaten beni sevmediklerini biliyordum. Benim için sürpriz olmadı. Ben devletimizin aleyhine bir şey yapmadım. Tutuklasalardı da görüşlerim değişmezdi. Kuştan korksak darı ekmezdik” dedi.MAHKEME ÇIKIŞINDA İLGİNÇ SESLENİŞMühsürler, Afyonkarahisar’da “Paralel Devlet Yapılanması” [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, 15 Temmuz Cuntası’nın “ilk gözaltına alınacaklar” listesinde yer alıyordu. Mühsürler, bu durumun kendisi için sürpriz olmadığını aktardı. Mühsürler, “Zaten beni sevmediklerini biliyordum. Benim için sürpriz olmadı. Ben devletimizin aleyhine bir şey yapmadım. Tutuklasalardı da görüşlerim değişmezdi. Kuştan korksak darı ekmezdik” dedi.
MAHKEME ÇIKIŞINDA
 İLGİNÇ SESLENİŞ
Mühsürler, Afyonkarahisar’da “Paralel Devlet Yapılanması” adıyla yürütülen soruşturmada “şikayetçi” sıfatıyla ifade verdiğini hatırlatarak “Benim korkum olsa ifadeyi vermezdim. Paralel Yapı’nın bazı üyeleri, mahkemeden çıkarken ‘Bir gün sen bu salonlarda yargılanacaksın’ diye seslenmişti. O kişilerin ne demek istediğini şimdi anlıyorum” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un Özel Haberi

Bakmadan Geçme