• Haberler
  • Gündem
  • “Benim İçin Önemlisin” çalışması kitaplaştı

“Benim İçin Önemlisin” çalışması kitaplaştı

Eserde üç farklı hedef kitle ile yapılmış olan çalıştayların tüm sonuçları rehber öğretmenler, eğitim gönüllüsü eğitimciler ve engelli kamu personeli şeklindeki bölümler halinde yer aldı. Eser, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’nın rehberliğinde AR-GE ekibi üyeleri Göktül Akpınar, Bahri Turunç, Yusuf Ali Canca, Ömer Bozdağ, Nursefa Kara ve Gökben Baş’ın katkılarıyla yayına hazırlandı. Ayrıca Müdürlük [&hellip]

Eserde üç farklı hedef kitle ile yapılmış olan çalıştayların tüm sonuçları; rehber öğretmenler, eğitim gönüllüsü eğitimciler ve engelli kamu personeli şeklindeki bölümler halinde yer aldı. Eser, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’nın rehberliğinde AR-GE ekibi üyeleri Göktül Akpınar, Bahri Turunç, Yusuf Ali Canca, Ömer Bozdağ, Nursefa Kara ve Gökben Baş’ın katkılarıyla yayına hazırlandı. Ayrıca Müdürlük tarafından yayınlanan eser Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından ISBN numarası alınarak gurur kaynağımız olmuştur. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hassas tutumu nedeniyle çalıştaylarda eğitim alan her bireyin itinayla çevresindeki engelleri aşmaya çalışması çalıştayın başarıya ulaştığını gösteriyor. Bu eser çalıştaya katılma imkanı bulamamış meslektaşlara, gönüllülere ulaştırılarak daha çok engeli yok etmeyi hedefliyor. Çalıştay sonuç kitabında proje kapsamında yapılan etkinliklerin fotoğrafları ve katılımcıların konuşmalarının da yer aldığı engelleri aşmak için rehber olabilecek nitelikte bir çalışma ortaya kondu.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, çalıştay sırasında gösterilen özenin çalıştay kitabı için de gösterildiğini ve konuyla ilgili yapılan çalışmaların başarıya ulaşmasından duyduğu mutluluğu belirtti. Çalıştay sonuç kitabının projenin son ayağı olduğunu ifade eden Yalçın kitabın çok değerli bilgiler içerdiğinin altını çizdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme