'Benim burada olmam tesadüf değil'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bugüne kadar Afyonkarahisar'da MHP İl teşkilatlarına AK Partili bir bakanın ilk kez ziyaret ettiği ve bunun nedeni soruldu. Bilgin, 'Benim burada olmam tesadüf değil.' dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, MHP İl teşkilatını ziyaret etti. '2023’e Doğru Şehir Buluşmaları' Afyonkarahisar programları dolayısıyla Afyonkarahisar'da bulunan Çalışma ve [&hellip]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bugüne kadar Afyonkarahisar’da MHP İl teşkilatlarına AK Partili bir bakanın ilk kez ziyaret ettiği ve bunun nedeni soruldu. Bilgin, “Benim burada olmam tesadüf değil.” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, MHP İl teşkilatını ziyaret etti.

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” Afyonkarahisar programları dolayısıyla Afyonkarahisar’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, MHP İl Başkanlığı’nda teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Bilgin’in ziyaretinde; AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, KAÇEP İl Başkanı Nesrin Çelikbilek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, her iki partinin partilileri hazır bulundular. AK Partili bir bakanın MHP teşkilatlarına ilk kez ziyaret ettiği belirtilerek nedeni sorulan Bilgin şöyle konuştu: “Türkiye’de iki ana akım vardır. Bunlardan biri muhafazakarlık biri de milliyetçiliktir. Bir yazar ve akademisyen olarak yıllardır bunları savundum. Benim burada olmam tesadüf değil.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Haber

Bakmadan Geçme