• Haberler
  • Genel
  • Beni yanınızda görmek istiyorsanız… – Kocatepe Gazetesi

Beni yanınızda görmek istiyorsanız… – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, zengin işadamlarına seslendi: Eğer Valinizi yanınızda görmek istiyorsanız, bol bol hayır işleri yapın Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Emirdağ’da engelliler için 14 akülü aracın dağıtıldığı programa katıldı. Vali Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı, Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve EYAD üyeleri karşıladı. [&hellip]

Beni yanınızda görmek istiyorsanız...

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, zengin işadamlarına seslendi: Eğer Valinizi yanınızda görmek istiyorsanız, bol bol hayır işleri yapın

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Emirdağ’da engelliler için 14 akülü aracın dağıtıldığı programa katıldı. Vali Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı, Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve EYAD üyeleri karşıladı.
Vali Güner, “Bütün zenginlere çağrıda bulunuyorum, bütün güçlere çağrıda bulunuyorum, eğer Valinizi yanınızda görmek istiyorsanız, bol bol hayır işleri yapın. Ben o arkadaşımızın alnından da öperim, gerekiyorsa Vali olarak elinden de öperim. Devlet milletin elinden öpmekle yüceliğini kaybetmez, tam tersi yücelir. Bir kez daha Kaymakamımız başta olmak üzere Afyonkarahisar Belediye Başkanımız, Emirdağ Belediye Başkanını ve Gömü Belediye Başkanımız olmak üzere bütün kardeşlerime bu güzel mutluluğu paylaştıkları ve destek oldukları için çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah Ahir ve Akibetimizi hayır etsin diyorum, hayır hasenat sahiplerini var etsin diyorum ve biz sözle sözümü bitiriyorum. Büyüklerimiz diyor ki! ‘Ben kul oldum, ben kul oldum, ben kul oldum, diyor, herkes kul oldum diye sevinir, ben kulluğumu bildim, boynumu büktüm, kul oldum diye seviniyorum diyor. Ne mutlu kul olanlara’ diyerek katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum” dedi.
“EMEĞİ GEÇENLERDEN
ALLAH RAZI OLSUN”
Güner, yurtdışındaki gurbetçilerin örnek bir davranış segilediklerini belirterek “Genelde yurt dışında yaşayan kardeşlerimiz kendi dertlerine düşerler, kendi dertlerine derman ararlar. Burada görüyorum ki bu şehirde yaşayan gurbetçi kardeşlerimiz sadece kendi dertlerine derman değil, ayrı zamanda memleketindeki dertlere de paydaş olma için derman aramışlar. Ve güzel bir işbirliği oluşturmuşlar. Anladığım kadarıyla bu arabalar Türkiye’de pahalı, orada daha ucuz galiba, burada işadamlarımız bu derneğe bağışta bulunuyorlar, bu dernekte bu araçları yüzde 50 daha ucuz bir fiyatına buraya getirip buradaki insanlarımızla buluşturuyorlar. Tam bir sinerji, tam bir kolektif işbirliği burada gerçekleşiyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun ve katkı sağlayan herkesten, ben bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyordum. Eğer biz millet olarak, milletiz diyorsak, sadece devletle millet olunmaz, milletin her bir hücresi, her bir organizması, muhtarlarıyla, Belde ve Belediye Başkanlarıyla, derneğiyle, vakıflarıyla ve sendikaları ile toplumu kucaklamalıyız. Toplumu dolandırmamalı, toplumu aldatmamalı tam tersi topluma kucak açmalıyız. Burada biz bir güzelliği görüyoruz, biz ne dernekler gördük, dernek adı altında insanların hasbi duygularını halisane duygularını, siyaseti sabote etmek için faaliyetlere giriştiklerini gördük. Ama burada gayet mütevazi, samimi, halisane, içten, gönülden ve yürekten, her yılda dalga dalga artan katlanan bir güzelliği arkadaşlarımız yaşatıyorlar ve bunun karşılığında bir siyaset oluşturmaya çalışmıyor, bir politika oluşturmaya çalışmıyor, insanlık paydasında bu hayır işlerini devam ettirmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme