• Haberler
  • Siyaset
  • 'Ben Yaptım Diye Poz Veriyordun. Neden Sahip Çıkmıyorsun?'

'Ben Yaptım Diye Poz Veriyordun. Neden Sahip Çıkmıyorsun?'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sevim'in gündeme getirdiği 'Ceylan Ertem' konusu hakkında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal cevap verdi. Köksal'ın cevabına karşılık Sevim de sessiz kalmadı

'Ben Yaptım Diye Poz Veriyordun. Neden Sahip Çıkmıyorsun?'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Sevim, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında NG Afyon Motofest’te sahneye çıkan Ceylan Ertem’in zafer işareti ile bölücülük propagandası yaptığını belirtmiş ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ın bu duruma tepkisiz kaldığını belirtmişti. 

'Ben Yaptım Diye Poz Veriyordun. Neden Sahip Çıkmıyorsun?'

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, buna karşılık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Motofest’te sanatçı seçimi Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından yapılıyor. Cumhurbaşkanlığı himayesinde olan bir festival. Daha festivalin paydaşlarını işleyişini bilmeyen bu kişinin Bolvadin’de belediye seçimini AKP’ye niye kaybettirdiğini anlamış olduk” dedi. 

'Ben Yaptım Diye Poz Veriyordun. Neden Sahip Çıkmıyorsun?'
 
Köksal’ın cevabına karşılık AK Partili Sevim şu paylaşımı yaptı:
“Bir aydır kameralar karşısında organizasyonu sahiplenerek adeta 'kendim yaptım' edasıyla poz veren hanımefendi; sorumuzu anlayamamış olmalı ki konuyu saptırarak farklı bir cevap verme gereği duyuyor. Biz burada getirilen şarkıcı müsveddesinin yapmış olduğu bölücülük propagandasına neden tepki gösterilmediğini, en ufak bir kınama yapılmadığını sorguladık. Anlayamadıysanız bir kez daha okumanızı tavsiye ederiz. (Sanatçı seçiminde belediyenin de görüşünün alındığını önceki organizasyonlardan biliyoruz, panikle alelacele açıklama yaptırmanız bu durumu ört bas edemez.)”

'Ben Yaptım Diye Poz Veriyordun. Neden Sahip Çıkmıyorsun?''Ben Yaptım Diye Poz Veriyordun. Neden Sahip Çıkmıyorsun?'

 

Yorumlar 1
İsimsiz 11 Eylül 2024 00:24

Niye zorunuza gidiyor kardeşim. Kendi ellerinizle getirdiniz şimdi neden ağlıyorsunuz. Zeybek dava adamı zeybek partimizin adamı bilmem ne adamı diye diye Afyon'un anasını ağlatan siz değil misiniz. Oğlu ve yeğeni ile birlikte afyonu içine ederken neden sesiniz çıkmadı. Personellere dalga geçer gibi bin lira zam yaparken neredeydiniz. Belediye personeline 5 sene eziyet ederken hiçbirinizin sesi çıkmıyordu. İki kelimeyi bir araya getiremeyen zeybek Efendi'nin arkasında durdunuz ama o ne yaptı aday gösterilmediği için gizliden burcu başkana çalıştı. Hani dava adamıydı. Ben hayatım boyunca CHP ye oy verecek bir insan değildim. Ama zeybek sayesinde ve sizler gibiler yüzünden CHP'ye oy verdim şimdi görüyorum ki doğru yere oy vermişim. Kadın tek başına hepinize de yetiyor. Sizlerden hiç birşey olmaz ve de olmayacak gibi maalesef. Sayın Cumhurbaşkanımız sizleri buralarda görse inanın partideki ?-90 kadar kişiyi bir daha Parti'nin içine sokmaz. Çünkü Afyon'da ak Parti'nin içersi menfaatci kişiliklerle dolu. Siz bu kafada olduğunuz sürece insanlara tepeden baktığınız sürece bir daha Afyon'da zor seçim alırsınız. Ayrıca yıllardır sadece seçim zamanı görebildiğimiz milletvekilleri neden şu an hemen hemen her gün bir yerlerde. Ne oldu seçimi kaybedince 5 sene sonra seçilebilmek için şimdiden çalışmaya yada çalışıyor gibi gözükmeye mi çalışıyorsunuz. Yada poz mu veriyorsunuz. 15-20 senedir ortada yoktunuz neden sahaya indiniz çok merak ettim. Hadi bakalım daha çok çalışmanız lazım sizin hadi hadi hadi ????????????????????

Bakmadan Geçme