• Haberler
  • Genel
  • “Ben saraydan atanmadım, halkımızın ön seçimiyle geldim”

“Ben saraydan atanmadım, halkımızın ön seçimiyle geldim”

İYİ Partii Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili birincisıra milletvekili adayı Av. Ali Özkaya'ya Dinar ilçesinden göndermede bulundu. Olgun, “Ben seni gibi Saray'dan atanmadım, halkımızın önseçimiyle geldim” dedi   “UTANMADINIZ HALA DA UTANMAYACAKSINIZ” Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili Adayı Ali Özkaya'ya memleketi Dinar'dan göndemede bulundu. Olgun, “Özkaya, sen [&hellip]

İYİ Partii Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili birincisıra milletvekili adayı Av. Ali Özkaya’ya Dinar ilçesinden göndermede bulundu. Olgun, “Ben seni gibi Saray’dan atanmadım, halkımızın önseçimiyle geldim” dedi

“UTANMADINIZ HALA DA UTANMAYACAKSINIZ”
Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili Adayı Ali Özkaya’ya memleketi Dinar’dan göndemede bulundu. Olgun, “Özkaya, sen kimin vekilisin, milletin mi sarayın vekili misin? Senin değil benim karşıma çıkmaya sokağa çıkmaya yüzün yok.” dedi. Olgun şu ifadelere yer verdi: “Hala kendilerini bu halkın üzerinde görüyorlar ve tepeden bakıyorlar. Ben bir milletvekili adayıyım ancak dahası ben bir vatandaşım. Benim hodri meydan dememi bile kaldıramıyor. Meydandan kaçıyor. Çünkü alışmışlar, biz yaptık oldu demeye. Yok öyle bir dünya. Artık sizin yalanlarınızı yüzünüze çarpacak insanlar var. FETÖ ile PKK sizi nasıl kandırdıysa bu halkı bugüne kadar kandırdınız, yüzünüz bile kızarmadı. Utanmadınız hala da utanmayacaksınız. Yazıklar olsun size.”
“SOKAĞA ÇIKACAK YÜZÜN YOK”
AK Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın verdiği vaatlerle Dinar ilçesi halkının kandırıldığını iddia eden Olgun, “Bunu yaparken yüzün bile kızarmıyor. Ali Özkaya, kendi çıkarları doğrultusunda, oy uğruna halkı kin ve nefrete sevk edecek kadar gözü dönmüş biridir. Dombay ovası kapalı sulama sistemi yapacağız dedin, yalan çıktı. Dinar-Çay karayolu duble yol olacak dedin, yalan çıktı. Termik santral kurulacak 7 bin kişi çalışacak dedin, yalan çıktı, Dinar TOKİ’ye Sağlık Ocağı yapılacak dedin, yalan çıktı, Dinar OSB yatırımcıyla dolacak dedin, yalan çıktı. Emniyet binasını engelli özel çocukların okuyacağı okul yapacağız dedin, yalan çıktı. Dinar’ın köylülere Dazkırı’ya çalışmaya gidiyor haberin var mı? Hani Dinar’da işsizliği bitirecektiniz? Duman Ovası köylerinin sulama suyu sorunu çözeceğiz dedin o da yalan çıktı. Sen değil benim karşıma çıkmaya, sokağa çıkmaya yüzün yok.” ifadelerini kullandı.
“VEKİLLİK NASIL OLUR ÖĞRENECEKSİNİZ”
Hakan Şeref Olgun, 14 Mayıs seçimlerinden sonra milletvekilliğinin nasıl olması gerektiğini göstereceğini söyledi. Olgun, “Ben sen gibi Saray’dan atanmadım. Halkın içinden önseçimle geldim. İnşallah 14 Mayıs seçimlerinin ardından Mecliste nasıl bu halkın vekili olunacağını onlara göstereceğim, onlara vekillik kursu vereceğim. Nasıl vekil olunması gerektiğini öğreteceğim bu AK Parti milletvekillerine. Gerçi bunlar kendi başlarına kursa bile katılamazlar. Ağa babalarından izin alamazlar.”

Bakmadan Geçme