Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

BEN KİMİM BİLİYOR MUSUN?

“Ben kimim biliyor musun?” Amirini tanırım, müdürünle ailecek oturup kalkarım. Yaka numaranı aldım gerisini Allah bilir. Zaman içinde durumlar ve kişiler değişse de yaklaşım ve zihniyetin değişememesi sonucu beylik hale gelen aşina ifadeleri ard arda sıralamak mümkün.
Ne yazık ki 21’nci yüzyılda halen daha eğitim ve kültür durumu ne derece yüksek olursa olsun bunun örnekleri yaşanıyor. Yani ego ilkel bir şekilde sözde modern zamanlarda da önde gidiyor.
Bolvadin AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Yener Sevim’in Atatürk İlkokulu öğrencisi çocuğu için okulun eski Müdürü Eşref Balcı ve İl Milli Eğitim Müdürü MetinYalçın’la girdiği diyalog şehir gündemine dâhil oldu.
İddia doğrultusunda Sayın Sevim’in “Ya bu iş olur ya da Milli Eğitim Müdürü de gider” şeklinde kullandığı iddia edilen üslubu ve bir Okul Müdürünü görevinden istifaya kadar götüren süreç hiç hoş olmadı. Hem de hiç. Konu hakkında bilgisine başvurulan Salih Sel de şahsen, İl Genel Meclisi Başkanı sıfatı da dâhil, AK Parti’nin de bu konuda dahlinin olmadığını açıkladı.
Siyasi sıfatlar, kariyerin getirisi vb hiçbir kazanımlar talep, istek ve ihtiyaçların temininde enselerde boza pişirme vesilesi olmamalı. Baki olan Allah’tır. Fani dünyada gel geç zamanda evladının eğitimi kaygısı ile de olsa nahoş iddialarla anılmak, gündemde yer almak, örnek gösterilmek cidden üzücü. Hani sözün başında da belirttiğimiz üzere, en klasiği olan “Ben kimim biliyor musun?” ile başlayan ve zaman içerisinde esneyen, elindeki gücü nefsi ve birinci derece de yakınlarının işlerini görmek için kullanmamak gerektiğini korkarım hiçbir zaman kanıksayamayacağız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti