• Haberler
  • Genel
  • “Ben değil, biz olacak” – Kocatepe Gazetesi

“Ben değil, biz olacak” – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, 30 Mart seçimlerinde başarılı olması hâlinde, Belediye’yi “biz” kavramı ile yöneteceklerini kaydetti Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatin Çetinkaya,'Nasip olup göreve geldiğimiz günde, toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede olacağız. Yapılan çalışma ve hizmetlerdeki anlayışımız ben değil, biz yaptık demek' diyen Çetinkaya, 'Tüm Afyonkahisarlılarla bir ekip olarak [&hellip]

"Ben değil, biz olacak"

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, 30 Mart seçimlerinde başarılı olması hâlinde, Belediye’yi “biz” kavramı ile yöneteceklerini kaydetti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatin Çetinkaya,“Nasip olup göreve geldiğimiz günde, toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede olacağız. Yapılan çalışma ve hizmetlerdeki anlayışımız ben değil, biz yaptık demek” diyen Çetinkaya, “Tüm Afyonkahisarlılarla bir ekip olarak çalışmak. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde gerek esnafımızın gerekse de vatandaşlarımızın sıcak ve samimi karşılamalarından ziyadesiyle memnun oluyoruz. Yılmadan yorulmadan Afyonkarahisar’a hizmet etmek için yola çıktık” ifadelerini kullandı.
ÇAĞDAŞ BİR KENT OLACAK
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, tüm yerel yönetimlere örnek olacak bir kentleşme için harekete geçtiklerini kaydederek, örnek teşkil edecek şehirleşmenin de markalaşmadan geçtiğini söyledi. Markalaşmanın da ilk adımının atıldığını kaydeden Çetinkaya, bundan sonra yapılacak olan çalışmaların hız kazanarak en çabuk bir şekilde markalaşma hareketinin sağlanacağını ifade etti.
“Siz ne kadar iyi işler yaparsanız yapın, markalaşmalısınız, marka şehir olmalısınız” diyen Çetinkaya “Biz Afyonkarahisar’ı marka yapmak istiyoruz. Yerel hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, her türlü afete hazırlıklı, yeşil alanların ve sosyal donatıların sağlandığı, dezavantajlı kesimlerin gözetildiği yaşanabilir, çağdaş Kent ortamının temin edilmesinin sözünü veriyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme