Ben de esnaf çocuğuyum – Kocatepe Gazetesi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert ve beraberindeki heyet, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu makamında ziyaret etti Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada yaptığı konuşmada, TÜMSİAD heyetiyle biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bir esnaf çocuğu olarak kendisini bu kesime yakın hissettiğini söyledi. İş adamlarının dünyaya açılması gerektiğini, [&hellip]

Ben de esnaf çocuğuyum

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert ve beraberindeki heyet, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu makamında ziyaret etti

Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada yaptığı konuşmada, TÜMSİAD heyetiyle biraraya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bir esnaf çocuğu olarak kendisini bu kesime yakın hissettiğini söyledi.
İş adamlarının dünyaya açılması gerektiğini, hükümetlerin görevinin de girişimcilerin önündeki engelleri kaldırmak olduğunu belirten Prof. Dr. Eroğlu, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Geçmiş hükümetler müteşebbislerin önünde adeta bir takozdu. Biz bunu ortadan kaldırdık. Ben göreve geldiğimde bir ruhsat için 179 yere başvuruluyordu, bunu 17’ye indirdik. Elektronik ortamda işlemlerin yapılabilmesini sağladık”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Türkiye’nin bütün dünyada parlayan bir yıldız olduğunu ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, hükümet tarafından ekonomiye ilişkin belirlenen 2023 hedeflerine mutlaka ulaşılacağını söyledi. Bunun için hükümetin ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içinde olması gerektiğini kaydeden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, ülke kalkınması için her kesimin gayretinin önemli olduğunu vurguladı.
Somali’deki kuraklık ve açlığa da dikkati çeken Prof. Dr. Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgeye ziyaretinin ardından bu ülkeye katkıda bulunmak üzere yapılan çalışmaları da anlattı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Türkiye olarak, Afrika’da yer almalıyız. Ama onları sömürmek için değil, aş ve iş imkanları sağlamak için gitmemiz lazım”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu.
TÜMSİAD Genel Başkanı Sert de dernek çalışmaları hakkında Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na bilgi verdi.
Ülke kalkınması için devlet ve sivil toplum örgütlerinin işbirliğinin önemine değinen Sert, özellikle örgütlenmiş iş adamlarının bu katkıda önemli bir unsur olacaklarını aktardı.
Türkiye’nin son 8 yılda çehre değiştirdiğini, sınıf atladığını ifade eden Sert, bunun kendilerine de büyük sorumluluk yüklediğini, bu sorumluluk bilinci içinde çalıştıklarını anlattı. Sert, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Hükümet, sivil toplum örgütlerinin gücünü biliyor. Biz de onun bize olan desteğini hissediyoruz”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Başbakan Erdoğan’ın Somali ziyaretine katılan iş adamlarının arasında kendisinin ve dernek üyelerinin bulunduğunu da dile getiren Sert, buradaki problemlerin çözümüne kendi alanlarında katkı sunmak için projeler geliştirdiklerini belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme