• Haberler
  • Genel
  • Belmescit Camii, gayretlerle güzelleşiyor – Kocatepe Gazetesi

Belmescit Camii, gayretlerle güzelleşiyor – Kocatepe Gazetesi

Gökçe Mahallesi Muhtarı Kemal Akman, Belmescit Camii’nin güzelleşmesine büyük katkı sağladı. Gayretlerle Camii’nin çehresi adeta değişti Gökçe Mahallesi Muhtarı Kemal Akman, mahallesindeki tarihî Belmescit Camii’nin güzelleşmesi ve iyi bir şekilde hizmet vermesi için büyük çaba sarf etti. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin eski milletvekili olan ve şu an Vakıfbank Genel Müdürlüğü’nü yürüten Halil Aydoğan’a rica ederek [&hellip]

Belmescit Camii, gayretlerle güzelleşiyor

Gökçe Mahallesi Muhtarı Kemal Akman, Belmescit Camii’nin güzelleşmesine büyük katkı sağladı. Gayretlerle Camii’nin çehresi adeta değişti

Gökçe Mahallesi Muhtarı Kemal Akman, mahallesindeki tarihî Belmescit Camii’nin güzelleşmesi ve iyi bir şekilde hizmet vermesi için büyük çaba sarf etti. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin eski milletvekili olan ve şu an Vakıfbank Genel Müdürlüğü’nü yürüten Halil Aydoğan’a rica ederek Camii’nin minaresini yenileten Kemal Akman, Camii’nin içinde de birçok değişikliğe imza attı.
KLİMA DA VAR
Camii içinde mermerden bir çeşme yaptıran Akman, Camii’nin halılarının da baştan aşağı yenilenmesini sağladı. Camii’nin eski halılarını Kışlacık’a yollayan Akman, klima ile cemaatin yaz günlerinde rahat ibadet etmesine de vesile oldu. Soğuk kış günleri için ısıtıcı da alınan Camii’nin perdeleri, ayakkabılıkları da yenilendi.
KUR’AN KURSU DEVAM EDİYOR
Tabanı baştan başa keçe ile donatan Gökçe Mahallesi Muhtarı Kemal Akman, Camii İmamı Recep Özkaya’ya da destek vererek 60 çocuğun Kur’an-ı Kerim kursuna devam etmesini sağlıyor. Akman, “Biz 60 çocuğumuza hocamızla birlikte Kur’an-ı Kerim aldık. Çocuklar Kur’an-ı Kerim okumaya geçince biz de kendilerine hediyelerini veriyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme