• Haberler
  • Gündem
  • Belkaracaören'de sondaj çalışmasına dualı, kurbanlı tören

Belkaracaören'de sondaj çalışmasına dualı, kurbanlı tören

Belkaracaören Köy Muhtarı Asım Kayaevren, uzun yıllar süre gelen içme suyu yetersizliği çözümü için köyde başlatılan sondaj çalışması nedeniyle ilgili ve yetkili çevrelere teşekkür etti.Su yetersizliğinin Belkaracaören köy halkının günlük hayatını olumsuz etkilediğini belirten Asım Kayaevren, 'Başta Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na, Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a,  İl Genel Meclisi Başkanımız Salih [&hellip]

Belkaracaören Köy Muhtarı Asım Kayaevren, uzun yıllar süre gelen içme suyu yetersizliği çözümü için köyde başlatılan sondaj çalışması nedeniyle ilgili ve yetkili çevrelere teşekkür etti.
Su yetersizliğinin Belkaracaören köy halkının günlük hayatını olumsuz etkilediğini belirten Asım Kayaevren, “Başta Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’na, Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a,  İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur’a, İl Özel İdaresinin birim müdürlerine, Mühendis Nusret Özdeğirmenci’ye, İsmail Karayiğit’e katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür ederim. Köyümüzde su yıllardır yetersizdi. Tanker aracılığıyla taşıma ile bizler komşu köylerde su getiriyorduk. Suyumuz yetersizdi Allah’ın izniyle Sayın Bakanımızdan, Başkanlarımıza, birim müdürlerimize kadar köyümüzün içme suyunun yeterli hale getirilmesi için gösterilen çaba için teşekkür ediyorum” dedi. Dört gün önce başlayan sondaj çalışmalarının kazasızca tamamlanması ve şükür amacıyla kurban kesilerek Beykaracaören Köy İmamı Beytullah Yıldırım tarafından dua yaptırıldı. Köy sakinlerinden Emine Karayiğit (45)  ile Nazmiye Karakaya (65) yaklaşık 6 yıl boyunca evlerde muslukların yetersiz düzeyde aktığını, beş köy çeşmesinden üçünün kurduğunu, susuzluktan dolayı köy hamamının kullanılamadığını dile getirdiler.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

 

Bakmadan Geçme