Belgesel kardeşliği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği’nin ülke genelinde açtığı Kardeşlik Belgesel Film Yarışması sonuçlandı. Belgesel Yarışması’nın ödül töreni, İkbal Termal Otel’de gerçekleştirildi Murat ARISOY Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği’nin Kardeşlik Belgesel Film Yarışması’nın ödül töreni İkbal Termal Otel’de düzenlendi. Ödül törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Gençlik [&hellip]

Belgesel kardeşliği

Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği’nin ülke genelinde açtığı Kardeşlik Belgesel Film Yarışması sonuçlandı. Belgesel Yarışması’nın ödül töreni, İkbal Termal Otel’de gerçekleştirildi

Murat ARISOY

Afyonkarahisar Gelişim Platformu Derneği’nin Kardeşlik Belgesel Film Yarışması’nın ödül töreni İkbal Termal Otel’de düzenlendi. Ödül törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Zeki Kuş ile davetliler katıldı.
Yarışma hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Yağmur, “Afyonkarahisar Gelişim Platformu derneği tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın açmış olduğu proje koordinatörlüğüne sunularak kabul edilen Kardeşlik Belgesel Film Yarışması yaklaşık 7 aydır çalışılan bir çalışma. Ülkemizde ve dünyada yaşanan ve sürekli artan şiddet olaylarına karşı gençlerin hoşgörü ve kardeşlik konularına daha sık sarılmalarını sağlayacak farkındalık yaratmak için yapılan projeye ülke genelinden birçok katılım gerçekleşti. Belgesel film festival ve projesinin uygulaması 12 ay süresince değerlendirilerek takip edilecektir” dedi.
16 eserin katıldığı yarışmada, jüri üyelerinin değerlendirmelerinin ardından kardeşlik ve ötekileştirme konularını esas alan 3 belgesel dereceye girdi.

Bakmadan Geçme