• Haberler
  • Gündem
  • Belgesel, 81 vilayete gönderilecek – Kocatepe Gazetesi

Belgesel, 81 vilayete gönderilecek – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla ilk olarak 2015 yılında hazırlanan An ve An Kocatepe adlı belgesel projesi, 2017 yılı Zafer Haftası Etkinlikleri kapsamında yapılan çalışmayla yenilendi. İlk olarak 2015 yılında hazırlanan belgesel hazırlandığı dönemde Kocatepe’nin Zirvesinde ve Çakırözü Köyünde yapılan törenlerle birlikte 30 Ağustos Resepsiyonu'nda gösterimi yapılmış ve izleyenleri tarafından oldukça ilgi görmüştü.Şuhut Belediye Başkanlığı'nın katkılarıyla, [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla ilk olarak 2015 yılında hazırlanan An ve An Kocatepe adlı belgesel projesi, 2017 yılı Zafer Haftası Etkinlikleri kapsamında yapılan çalışmayla yenilendi. İlk olarak 2015 yılında hazırlanan belgesel hazırlandığı dönemde Kocatepe’nin Zirvesinde ve Çakırözü Köyünde yapılan törenlerle birlikte 30 Ağustos Resepsiyonu’nda gösterimi yapılmış ve izleyenleri tarafından oldukça ilgi görmüştü.
Şuhut Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla, 2017 yılında Belgesel üzerinde tarihsel akışa dönük çeşitli eklemeler yapılarak yenilenen An ve An Kocatepe belgeseli, Büyük Taarruz ve 25 Ağustos gecesi Kocatepe’de yaşanan destansı hikayeyi akıcı bir anlatım ve konu bütünlüğüne hakim bir kurguyla izleyenlerine anlatan bir eser olarak hazırlandı ve çoğaltımı yapıldı.
Proje Koordinatörlüğünü ve Senaryosunu Gazeteci Yazar Murat Akarçay’ın hazırladığı, Sanat Yönetmenliğini ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü Öğretim Görevlisi Hakan Yılmaz’ın yaptığı, An ve An Kocatepe Belgeselinin seslendirmesini ünlü tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı Cahit Şaher gerçekleştirdi.
2017 yılı Zafer Haftası etkinlikleri anısına Şuhut Belediye Başkanlığı tarafından sağlanan katkılarla hazırlanan ve çoğaltımı yapılan An ve An Kocatepe Belgeseli, tüm Bakanlıklara, 81 İlin Valiliği’ne gönderilecek. Hazırlanan belgesel ayrıca İstanbul Maltepe’de yapılacak Afyonkarahisar Tanıtım Günlerinde Şuhut Belediyesi standında da dağıtılacak. Aynı zamanda, Şuhut Belediye Başkanlığı Basın Halkla İlişkiler birimi, An ve An Kocatepe Belgeselinin her türlü sosyal medya aracılığıyla Kamuoyunun bilgi ve beğenisine sunulma işlemini gerçekleştirdi. Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt yaptığı açıklamada ilk olarak 2015 yılında hazırlanan belgeselin ilgi görmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. 

Bakmadan Geçme