• Haberler
  • Genel
  • Beleştepe’ye park yapılacak – Kocatepe Gazetesi

Beleştepe’ye park yapılacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Beleştepe mevkiine dev bir park yapacaklarını söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Devlet Demiryolları 7’nci Bölge Müdürlüğü’nü ziyaretinde Devlet Demiryolları’nın öneminden bahsetti. Çoban 'Devlet Demiryollarımıza çok hizmet ettik. Kaldırımları ve yolları yoktu. Biz yolları, kaldırımları, doğalgaz ve afjet döşedik. Ve biz bunları içimizden gelerek seve seve yaptık. Demiryolları her yönüyle [&hellip]

Beleştepe'ye park yapılacak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Beleştepe mevkiine dev bir park yapacaklarını söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Devlet Demiryolları 7’nci Bölge Müdürlüğü’nü ziyaretinde Devlet Demiryolları’nın öneminden bahsetti. Çoban “Devlet Demiryollarımıza çok hizmet ettik. Kaldırımları ve yolları yoktu. Biz yolları, kaldırımları, doğalgaz ve afjet döşedik. Ve biz bunları içimizden gelerek seve seve yaptık. Demiryolları her yönüyle çok iyi çalışıyor. Biz de hizmet yapmaktan çok memnunuz. Allah razı olsun 2009 seçimlerinde Demir Yolları İşçileri bizlere çok destek çıktı. Beleştepe’ye çok güzel dev bir park yapacağız inşallah. Devlet Demir yollarımızın güzelliği ve yapacağımız parkla bir bütünlük sağlanacak. Eğer devletimiz büyümese, yatırımlar artmasa biz de kısıtlı şeyler yapardık. Dünyada Marmaray projesine bakmaya gelenler var” dedi.
ŞEHRİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
Devlet Demiryolları 7’nci Bölge Müdürü Enver Timurboğa ise Başkan Çoban’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve memnuniyetini dile getirdi. Timurboğa “Yaptığınız hizmetler gerçekten çok güzel. İnşallah devamı gelecek. Gelecek olan hızlı tren ile Afyon Hızlı trende kavşak bir şehir olacak. Akarçay projesi Afyonkarahisar’a bir hava kattı. Uydukent mahallesinin çehresini değişti gerçekten. Demir yollarımıza büyük bir yatırım var. Cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımlar şu 10 yıl içindeki yatırıma eşdeğer değil. Yollar yetmiyor yeni yollar yapılıyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme