Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye’ye giden yol genişliyor

Ordu Bulvarı’ndan Belediye binasına

Ordu Bulvarı’ndan Belediye binasına giden yolun genişlemesi için Milli Savunma Bakanlığı ile Belediye arasında anlaşma imzalandı

 

Milli Savunma Bakanlığı ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol gereği Karaman Mahallesinde Ordu Evinin bulunduğu parselin imar planında yol olan kısımları bedelsiz olarak Afyonkarahisar Belediyesi’ne terk edildi.
Çevre emniyet duvarları ile kamera ve aydınlatma sistemlerinin zarar gören kısımlarının Afyonkarahisar Belediyesi’nce yapılmasına dair protokol, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Milli Savunma Bakanlığı’nı temsilen İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp arasında imzalandı.
Protokol gereği Karaman Mahallesinde Milli Savunma Bakanlığına tahsisli Ordu Evi olarak kullanılan taşınmazın imar planında yolda kalan kısımlarının Afyonkarahisar Belediyesi’ne terki yapılacak, buna karşılık zarar gören çevre emniyet duvarları ile kamera ve aydınlatma sistemleri belediyece yapılacak.
Protokolün iki kurum için de hayırlı olmasını temenni eden Başkan Zeybek, kurumlar arası işbirliğine dikkat çekti. Başkan Zeybek çalışma anlayışında tespit ve planlamaları en iyi şekilde yaptıklarını ifade ederek, kurumlar arasında koordinasyon ve işbirliği içerisinde hızlı ve verimli bir şekilde gecelerini gündüzlerine katarak hizmet ürettiklerini söyledi. Başkan Zeybek, desteklerinden dolayı İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp’e teşekkür etti.
>> Kocatepe Haber Merkezi