• Haberler
  • Genel
  • Belediye'ye '3 Hilal' hedefi – Kocatepe Gazetesi

Belediye'ye '3 Hilal' hedefi – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, parti teşkilatıyla bir araya geldi. Yılmaz, Afyonkarahisar Belediyesi'ni kazanmak istediklerini belirterek 'Belediye'ye 3 Hilalli hizmet bayrağını dikmemiz lazım' dedi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP'nin mevcut ve bir önceki İl, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Kadın Kolları, Disiplin Kolları, Ülkücü İşçiler Derneği ve [&hellip]

Belediye’ye “3 Hilal” hedefi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, parti teşkilatıyla bir araya geldi. Yılmaz, Afyonkarahisar Belediyesi’ni kazanmak istediklerini belirterek “Belediye’ye 3 Hilalli hizmet bayrağını dikmemiz lazım” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP’nin mevcut ve bir önceki İl, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Kadın Kolları, Disiplin Kolları, Ülkücü İşçiler Derneği ve Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katıldığı kah-valtı düzenledi. Çakmak Marble Otel’de düzenlenen kahvaltıya partililer yoğun ilgi gösterdi.
“KARİZMA ÇİZİLDİ”
Kahvaltıda konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, yerel seçimlerde başarılı olmak için çalışacaklarını söyledi. Yılmaz, “Önümüzde bir yerel seçim var. Bizler Afyonkarahisar’ın çocuklarıyız. Yaşadığımız esnafı geziyoruz. Siftah yapmadan dükkanını kapatan esnafımız var. Afyonkarahisar’da çok ciddi bir göç var. Afyon’da yaşayan insanlarımız memnuniyetsizliklerini dile getiriyorlar. Bizim MHP olarak, yapmamız gerekeni yapmamız gerekir. Trafik, hava kirliliği, temizlik, göç sorunu gibi sorunlar yerel hizmetlerden geçiyor. Afyon’a mevcut belediye başkanının yapmış olduğu iş ve icraatlarla AKP’nin Afyonkarahisar’da belediyecilik karizması çizilmiştir” dedi.
“HAYAL BİLE EDİLEMİYORDU”
Belediye konusunda iddialı bir parti olduklarını söyleyen Yılmaz, “Bizim öncelikle Afyonkarahisar’da evimizin önünün temizlenmesi konusunda tüm Afyon’la kucaklaşarak, her haneye giderek, her işyerini ziyaret ederek, gönülleri fethederek yerel seçimlerde Afyonkarahisar’da belediyeye 3 Hilalli hizmet bayrağını dikmemiz lazım. Geçmişte bunu yaptık. Bizim yaptıklarımızın pek çoğu hayal bile edilemiyordu” diye konuştu.
EKSİKLER, YANLIŞLAR
DİLE GETİRİLECEK
Güncel siyasi konulardan da bahseden Yılmaz, ülkenin iyi yönetilmediğini, bu durumun değişmesi gerektiğini bildirdi. Yılmaz, şöyle devam etti: “Helalimize haram katmadan siyaset yapıyoruz. Türkiye zor günlerden geçiyor. Hepimiz, bunları takip ediyoruz. 50 belediyemiz kapatıldı. Kapatılmaz diyorlardı, kapatıldı. 13 tanesi MHP’li belediye başkanlarımızın görev yaptığı beldeler. Türkiye gerçeğini yaşıyoruz. Biz MHP’liler olarak AKP’nin yaptığı yanlışları dile getireceğiz. Eksiklerde, yanlışlarda, ihanet noktasına getirdiği konularda susmayalım. Bizim temsil ettiğimiz yüce Türk Milleti bizden umut bekliyor. Önümüzdeki süreçte AKP’nin yanlışlarını gündeme getireceğiz. Biz MHP’liler olarak ne yapacağız? Panzehirimiz nedir? Sanayide, tarımda, eğitimde, sağlıkta, her alanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin tavrı duruşu çok önemlidir. Bizim gücümüzün farkına varmamız gerekir. Bizim işi sahiplenmemiz gerekir. Neyi, nasıl, kiminle yapacağımızı dile getirmemiz gerekiyor.”
20 BİN KİŞİYLE GÖRÜŞÜLDÜ
MHP İl Başkanı Aziz Aslan da Anadolu’da filizlenen ve mazlum vatandaşların destekleriyle büyüyen bir parti olduklarını söyledi. Aslan, parti çalışmaları çerçevesinde 20 bin kişiyle yüzyüze görüştüklerini belirterek “Vatandaş olmadan siyaset olmaz” dedi. Aslan, Afyonkarahisar’ın ‘Ege’nin Yıldızı’ olarak nitelenmesinin, gerçek verilerle örtüşmediğine dikkat çekerek “Afyon Ege’nin yıldızı ise Ege’de en çok nüfus kaybeden il olmamalı” ifadelerini kullandı.
BASIN KURULUŞLARINA ELEŞTİRİ
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Başkanı Emre Burak Tağ da birlik ve beraberlik içinde büyük hedeflere doğru ilerlediklerini söyledi. Tağ, basın kuruluşlarının yazım dilini de eleştirerek “Bazı haberlerde ‘karşıt görüşlü öğrenciler’ deniliyor. Bizim karşıt görüşümüz yok. Biz Türk Milliyetçisi, bozkurtlarız. ‘Karşıt görüş’ denilen kesim ise anarşi yanlısı, bölücü çevrelerdir” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme