• Haberler
  • Genel
  • Belediyespor’un voleybol takımı basına tanıtıldı

Belediyespor’un voleybol takımı basına tanıtıldı

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü yöneticilerinin uzun süredir kurmak için çalıştığı basketbol ve voleybol takımları nihayet kuruldu. Daha önce basketbol takımını basına tanıtan Belediyesporlu idareciler, dün de voleybol takımını kamuoyuyla paylaştılar Afyonkarahisar’ı Aroma 3. Lig Erkekler Voleybol Ligi’nde temsil edecek voleybol takımı da Afyonkarahisar Belediyespor ismiyle kuruldu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kurulmasını çok istediği basketbol ve [&hellip]

Belediyespor'un voleybol takımı basına tanıtıldı

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü yöneticilerinin uzun süredir kurmak için çalıştığı basketbol ve voleybol takımları nihayet kuruldu. Daha önce basketbol takımını basına tanıtan Belediyesporlu idareciler, dün de voleybol takımını kamuoyuyla paylaştılar

Afyonkarahisar’ı Aroma 3. Lig Erkekler Voleybol Ligi’nde temsil edecek voleybol takımı da Afyonkarahisar Belediyespor ismiyle kuruldu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kurulmasını çok istediği basketbol ve voleybol takımları en nihayetinde kuruldu. Yeni sezonda Afyonkarahisar’ı Aroma 3. Lig Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde temsil edecek voleybol takımı, dün Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Tanıtım toplantısına, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Futbol İl Temsilcisi ve ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Akşab, Belediyespor’un voleybol takımı oyuncuları ve antrenörleri ile basın mensupları katıldı.

“Kadro kalitemiz çok iyi”

Tüm bu oluşumun ve takımların Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın destekleriyle kurulduğunu vurgulayan Aydoğan, “Başkanımızın destekleri, Kocatepe Üniversitemiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün işbirliği ile teknik ekibi ve sporcuları ile kaliteli bir kadro oluşturduk. Bu nedenle bize destek veren AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a, BESYO Müdürü Doç. Dr. Yücel Ocak’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş’a, Voleybol İl Temsilcisi Bora Yiğit’e ve ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı’ya kulübümüz adına teşekkür ediyorum” dedi. Altyapıda da büyük önem vererek, kurulan oluşumun devamlılığını sağlayacaklarını belirten Aydoğan, Afyonkarahisar halkından maçlara gelerek kendilerine destek olmalarını i istedi.

Afyon’da ilk olacak

Basın toplantısında konuşma yapan Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, bu yıl Afyon’u Aroma Voleybol 3. Ligi’nde ve Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil edeceklerini açıkladı. Böyle bir durumun Afyon’da ilk kez gerçekleşeceğini dile getiren Aydoğan, “Bizlere destek veren, Zafer Eğitim Kurumları’na, Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne çok teşekkür ediyoruz. İnşallah, yeni sezonda çok daha iyi işler başaracağız. Bu oluşum bir sistemle meydana getirildi. Bizler gitsek bile, bu çark devam edecek. Alt yapımızla, tesislerimizle inşallah Afyon’a yakışır bir şekilde üst liglerde mücadele edeceğiz” dedi.

Voleybol koordinatörü
Burhan
Kınay oldu

Basın toplantısında, Belediyespor Voleybol Takımı’nın idareci kadrosu da basına tanıtıldı. Belediyespor’un Voleybol Takımlar Koordinatörlüğü gö-revini, Afyonkarahisarspor’un eski yöneticilerinden Burhan Kınay’ın yapacağı bildirildi.

Spora tam destek

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın talimatıyla oluşturulan her iki takımın da ilimizi sporu açısından önemli bir boşluğu dolduracağını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş ise spora verdiği desteklerden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Voleybol Takım Antrenörü Aydın Eken tarafından takımın teknik ekibi ve sporcuları tanıtıldı.

Çoban: “Başarıyı yakalayacağız”

Kurulan basketbol ve voleybol takımlarının Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, her iki alanda da ilimizi temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kulüp yönetiminin spor camiasını yakından tanıyan isimlerden oluştuğuna dikkat çeken Başkan Çoban, “Daha önce de söylediğim gibi yöneticilerimizin fedakârlığı, teknik ekibimizin özverisi ve sporcu arkadaşlarımızın gayreti ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. İyi bir hazırlık süreci geçirip, mücadele edeceğimiz liglerde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Takımı Aydın Eken çalıştıracak

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Takımı’nı çalıştıracak isim de belli oldu. Yeni sezonda Aroma Erkekler Voleybol 3. Ligi’nde mücadele edecek Belediyespor’u, Aydın Eken çalıştıracak. Daha önce Fatih Anadolu Lisesi’nde uzun yıllar görev yapan Aydın Eken, bu sezon Afyonkarahisar Belediyespor’un başarısı için uğraş verecek.

Yeni transferler tanıtıldı

Belediyespor’un Voleybol Takımı’nın yeni transferleri de basına tanıtıldı. İşte yeni sezonda Belediyespor’un kadrosunda yer alacak isimler:
Oktay Toksöz (libero-Fatih Anadolu Lisesi’nden transfer)
Ömer Faruk Turgüler (pasör)
Mehmet Cemal Uysal (pasör-Fatih Anadolu Lisesi’nden transfer)
Buğra Özlem (pasör- Aksaray Belediyespor’dan transfer)
Ramazan Azbay (smaçör-Fatih Anadolu Lisesi’nden transfer)
Muhammet Mutlu (smaçör-Fatih Anadolu Lisesi’nden transfer)
Mehmet Uğur Bezci (smaçör- Bornova Anadolu Lisesi’nden transfer)
Uğur Akar (smaçör-Aksaray Belediyespor’dan transfer)
Tayfun Üretir (smaçör-Antakya Belediyespor’dan transfer)
Mehmet Tuğyanoğlu (smaçör-Fatih Anadolu Lisesi’nden transfer)
Burhan Kınay (libero)
Samet Bakır (smaçör-Malatya Belediyespor’dan transfer)
Fatih Şahin (smaçör)
Fikri Bilgin (smaçör-Fatih Anadolu Lisesi’nden transfer)
Koray Sayın (smaçör-Serban Belediyespor’dan transfer)
Hayri Dalgıç (smaçör-Hozatspor’dan transfer)

Bakmadan Geçme