• Haberler
  • Genel
  • Belediyespor’un şampiyonları kupalarına kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Belediyespor’un şampiyonları kupalarına kavuştu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Takımı, elde ettiği başarılarla bu sezona damgasını vurdu. Belediyespor’un şampiyon yakımları, Voleybol İl Şampiyonalarında dereceye giren takımlar için düzenlenen şampiyonluk gecesinde kupalarını aldı Belediye Binası Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen geceye, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Gençlik Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Voleybol İl Temsilcisi Salih Arığ, voleybol hakemleri, sporcular ve aileleri [&hellip]

Belediyespor'un şampiyonları kupalarına kavuştu

Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol Takımı, elde ettiği başarılarla bu sezona damgasını vurdu. Belediyespor’un şampiyon yakımları, Voleybol İl Şampiyonalarında dereceye giren takımlar için düzenlenen şampiyonluk gecesinde kupalarını aldı

Belediye Binası Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen geceye, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Gençlik Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Voleybol İl Temsilcisi Salih Arığ, voleybol hakemleri, sporcular ve aileleri katıldı. Belediyespor voleybol takımı, küçük erkeklerde ikinci, küçük kızlarda üçüncü, yıldız erkekler ve yıldız bayanlarda il şampiyonu, genç kızlar ve genç erkeklerde yine il şampiyonu olarak sezonu başarıyla tamamladı. Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren ekipler kupalarını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Belediye Spor Kulübü Başkanı Gökhan Güzeltaş, YÜNTAŞ Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Belediyespor Kulüp İdarecisi Yaşar Sarısu ve Voleybol İl Temsilcisi Salih Arığ’ın elinden aldı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban dereceye giren sporcuları tebrik etti. Spor Kompleksi projesinin 10-15 gün içerisinde temelinin atılacağını açıklayan Başkan Çoban iki yılda Belediye hizmetlerinin yanı sıra spor newbahis giriş camiasıyla her konuda işbirliği içinde olduklarını ifade etti.
“Spor kompleksi projesi Türkiye’de ilk olacak”
Türkiye’de benzeri olmayan ve hemen hemene bir yerde en büyük spor kompleksinin olduğu bir alanın yapımı için tüm çalışmaların tamamlandığını ifade eden Başkan Çoban; “Görevde iki yılımızı doldurduk. Bu iki yıl içerisinde elbette belediye hizmetlerinin yanı sıra spor camiasıyla her konuda işbirliği içinde olduk. İhaleleri yaptık. İnşallah 10 15 gün içinde temelini atacağız. Spor kompleksimizde bir adet büyük modern stadyum, üç tane kapalı spor salonları, yüzme havuzları, su kayak tesisi, binicilik, okçuluk, atletizm alanları güreş eğitim merkezi, açık ve kapalı tenis kortları, açık futbol sahaları yani aklımıza gelecek her türlü sporun yapabileceği mekânları ili-mize kazandırıyoruz. Bu konuda Türkiye’de öncü bir vilayet olmak durumunda hızla ilerliyoruz.” dedi.
“Afyonkarahisarspor’a çok büyük önem
ve destek veriyoruz”
İlk kez Afyonkarahisar’da branş ayrımı yapmaksızın il merkezinde ne kadar amatör spor kulübü varsa Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği halinde her türlü malzeme desteği yaptıklarını belirten Başkan Çoban; “ili-mizde yetişen sporcular için her türlü maddi, manevi desteği yaptık. Kulübümüz sadece kağıt üzerindeydi. Bir çok branşta Türkiye yada bölge dereceleri elde etti. Elde etmeye de devam edecek. Halk oyunları ekibimizi yeniden dizayn ediyoruz. Afyonkarahisar’da şampiyon olan ekibimizin Türkiye’de derece bekliyoruz” dedi. Afyonkarahisarspor’un tarihi boyunca görmediği Belediye desteğini bu dönem aldığına dikkat çeken Başkan Çoban; “Afyonkara-hisarspor’a da elimizden gelen desteği verdik. Tarih boyunca görmediği Belediye desteğini alıyor. İki yıl içerisinde Belediye olarak yardım olmasına vesile olduğumuz rakam 600 bin TL’yi geçti. Bu da sanıyorum tarihi bir rekordur. Spora her türlü destek vereceğiz.” dedi. Başkan Çoban son olarak “Bu çocuklarımızı yetiştiren hocalarımıza, ailelerine tek tek teşekkür ediyorum. Onlara her türlü desteği veren voleybol il temsilciliğimize, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, değerli hakemlerimize Belediye ve Afyonkarahisar halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme