• Haberler
  • Genel
  • Belediyespor’un basketbol takımı kuruldu – Kocatepe Gazetesi

Belediyespor’un basketbol takımı kuruldu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü’ne kazandırılması için çalışılan profesyonel basketbol ve voleybol takımları için çalışmalar meyvesini veriyor. Dün Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında, Belediyespor Kulübü’nün basketbol takımının yeni oyuncuları basına tanıtıldı. Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü yöneticilerinin uzun süredir kurmak için uğraş verdiği voleybol takımlarında artık son aşamaya gelindi. Basketbol takımı ise kuruldu. Afyonkarahisar Belediyesi Spor Kulübü’nün kendi [&hellip]

Belediyespor'un basketbol takımı kuruldu

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü’ne kazandırılması için çalışılan profesyonel basketbol ve voleybol takımları için çalışmalar meyvesini veriyor. Dün Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında, Belediyespor Kulübü’nün basketbol takımının yeni oyuncuları basına tanıtıldı.

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü yöneticilerinin uzun süredir kurmak için uğraş verdiği voleybol takımlarında artık son aşamaya gelindi. Basketbol takımı ise kuruldu. Afyonkarahisar Belediyesi Spor Kulübü’nün kendi bünyesinde kurmayı hedeflediği basketbol ve voleybol takımları için çalışmalar geçen aylarda başlamıştı. Takımların oluşturulması için hazırlıkların devam ettiği öğrenildi. Basketbol takımının tanıtımı ise dün Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Basketbol
takımı kuruldu
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın talimatları sonrasında Belediyespor kulüp yöneticileri Belediyespor bünyesinde Afyonkarahisar’ı voleybol ve basketbolda temsil edecek basketbol ve voleybol takımlarının kurulması için bir dizi görüşmelerde bulunmuştu. Belediyespor Kulübü bünyesinde kurulması için çalışılan basketbol takımı, dün basın toplantısıyla basına tanıtıldı. Basın toplantısına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Aydoğan ve Basketbol İl Temsilcisi Rifat Yağmur katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme