• Haberler
  • Genel
  • Belediyespor’da çalışmalar son sürat – Kocatepe Gazetesi

Belediyespor’da çalışmalar son sürat – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol ve Voleybol’da yeni sezon için çalışmalar son sürat devam ediyor Basketbol ve Voleybol’da elde edilen başarılı sonuçlarla bir üst lige terfi etmeyi başaran Afyonkarahisar Belediyespor takımlarında gelecek sezon için çalışmalar sürüyor. “EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ”Alt yapıların ve As takımların gelecek sezona en iyi şekilde hazırlandığını belirten Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Yeni [&hellip]

Belediyespor'da çalışmalar son sürat

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol ve Voleybol’da yeni sezon için çalışmalar son sürat devam ediyor

Basketbol ve Voleybol’da elde edilen başarılı sonuçlarla bir üst lige terfi etmeyi başaran Afyonkarahisar Belediyespor takımlarında gelecek sezon için çalışmalar sürüyor.
“EN İYİ ŞEKİLDE
HAZIRLANACAĞIZ”
Alt yapıların ve As takımların gelecek sezona en iyi şekilde hazırlandığını belirten Afyonkarahisar Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Yeni sezona basketbolda ve voleybolda iyi başlangıç yapmak ve sürekli başarıyı yakalamak için çok iyi hazırlanıyoruz. Gelecek sezonda iki dalda da başarısız olmak istemiyoruz. Basketbol’da 2’nci Lige yükselme şansımız halen sürüyor. Biz 2’nci Lige çıksakta 3’üncü Lig’de de mücadele etsek takımımızı en iyi şekilde kuracağız. Basketbolda durumumuz belli olduğu takdirde sonuca etkide başarılı oyuncular takviye edeceğiz.” dedi.
“VOLEYBOL İÇİN
BEKLEMEDEYİZ”
Voleybol takımı için transfer aşamasında beklemede kaldıklarını belirten Başkan Aydoğan, “Voleybol takımıyla ilgili Tamer Hocamızın izlemeye aldığı oyuncular var. Önümüzdeki günlerde Türkiye Şampiyonası’nda da izlenecek oyuncular var. Gelecek sezon takımımız 2’nci Lig’de mücadele edeceği için takviyeler şart. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak takıma katkıda büyük fayda sağlayacak oyuncuları getirmeye çalışıyoruz. Sonuçta Afyonkarahisar’ın adını duyarmak ve başarı sağlamak istiyoruz. Yani elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz.” ifadesini kullandı.
“SPONSORLAR LAZIM”
Takımlara yapılacak takviyelerle ilgili olarak sponsorlara ihtiyaç olduğunu belirten Aydoğan, “Biz iki dalda birden boy göstermeye çalışıyoruz. Bu yolda da destek verecek sponsorlara ihtiyacımız var. Voleybol’da bilindiği gibi Erman Tokman ve İhsan Tokman’ın sahibi olduğu Tokman Yumurta firması ana sponsorluğunu üstlenedi. Tokman Yumurta sahibi İhsan ve Erman Tokman’ın yaptığı bu davranış inşallah diğer işadamlarına da örnek olur. Çünkü bir çok alanda sponsorlara ihtiyaç var.” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme