• Haberler
  • Spor
  • Belediyespor'da çalışmalar devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Belediyespor'da çalışmalar devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol 1. Ligi'ne terfi eden Afyon Belediyespor gelecek sezon için ciddi çalışmaları sürdürüyor. Takıma katılması planlanan oyuncuların en ince detaya kadar incelendiğini belirten Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, 'Afyon Belediyespor Voleybol takımımız gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek. 1. Lig için oluşturacağımız takımın ligde kalma gibi bir korkusunun olmasını istemiyoruz. Çünkü biz 1. Ligin [&hellip]

Türkiye Voleybol 1. Ligi’ne terfi eden Afyon Belediyespor gelecek sezon için ciddi çalışmaları sürdürüyor. Takıma katılması planlanan oyuncuların en ince detaya kadar incelendiğini belirten Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, “Afyon Belediyespor Voleybol takımımız gelecek sezon 1. Lig’de mücadele edecek. 1. Lig için oluşturacağımız takımın ligde kalma gibi bir korkusunun olmasını istemiyoruz. Çünkü biz 1. Ligin ilk yılında orta sıralara oynayan bir ekip kurmak istiyoruz. Çok büyük takımların arasında yer alacağımız için şampiyonluğa ya da Avrupa’ya gideceğiz ifadelerini kullanmak şuan için çok erken. Takımımıza gelecek oyuncular aradığımız kriterlerde olacak. Transfer listemizde yer alan oyuncuları en ince detaylara kadar inceliyoruz. Oyuncunun daha önceki sezonlarda oynadığı maçlardan tutunda günlük kaç kalori alıyorsa ona kadar araştırıyoruz. İnşallah gelecek yıl için güzel bir ekip kuracağız” dedi.
Basketbol takımına gelecek oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü aktaran Başkan Aydoğan, “Afyon Belediyespor olarak geçen sezon verdiğimiz Play-Off oynayacağız sözümüzü tuttuk. Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edecek takımla yeni sezona başlayacağız” dedi.
TOPLANTI PERŞEMBE GÜNÜ
Türkiye 1. Voleybol Ligleri’nde (Bayan-Erkek)  2015-2016 sezonunun değerlendirileceği ve 2016-2017 sezonuna ilişkin görüş ve önerilerin paylaşılacağı toplantıya Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Akşab’ın katılması kesinleşti. Toplantı 2 Haziran Perşembe günü Ankara’da Green Park Otel’de yapılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme