• Haberler
  • Genel
  • Belediyespor’da bayram mesaisi – Kocatepe Gazetesi

Belediyespor’da bayram mesaisi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor Voleybol ve Basketbol takımları arefe günü öğle saatlerinde izne ayrıldı. Kurban Bayramı’nın 3. günü sabah idmanıyla tekrar top başı yapan Belediyespor 3. ve 4. günü idman yaparak geçirdi Kurban Bayramı öncesinde arife günü sabah idmanından sonra bayram iznine ayrılan Afyon Belediyespor Voleybol ve Basketbol takımları bayramın 3. günü çalışmalara tekrar başladı. Sezona hızlı [&hellip]

Belediyespor'da bayram mesaisi

Afyon Belediyespor Voleybol ve Basketbol takımları arefe günü öğle saatlerinde izne ayrıldı. Kurban Bayramı’nın 3. günü sabah idmanıyla tekrar top başı yapan Belediyespor 3. ve 4. günü idman yaparak geçirdi

Kurban Bayramı öncesinde arife günü sabah idmanından sonra bayram iznine ayrılan Afyon Belediyespor Voleybol ve Basketbol takımları bayramın 3. günü çalışmalara tekrar başladı. Sezona hızlı başlamak isteyen Belediyespor çalışmaları hızlandırdı.
BASKETBOLDA İLK
MAÇ DEPLASMANDA
10 Ekim’de başlayacak olan Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek Afyon Belediyespor Ekim ayının ikinci haftasında ilk lig maçına çıkacak. Denizli deplasmanında Sinpaş Denizli Basket takımına karşı oynayacak olan Afyon Belediyespor güçlü rakibi karşısında galibiyet arayacak.
FİNALLER BAŞLIYOR
Afyon Belediyespor Basketbol takımının Final Grubu’na yükseldiği Federasyon Kupası’nda heyecan 2 Ekim Cuma günü başlıyor. D Grubu’nda mücadele edecek olan Afyon Belediyespor’un rakipleri ise Tofaş ve Sakarya Büyükşehir Belediye takımları. Afyon Belediye Cuma günü Tofaş’la final grubunun ilk maçında karşılaşacak. 3 Ekim’i bay geçecek olan Afyon Belediyespor, 4 Ekim Pazar günü de Sakarya ile mücadele edecek. Afyon Belediyespor Grubu’nu birinci tamamlaması halinde 6 Ekim Salı günü diğer grubun birincisi ile final maçı oynayacak.
E Grubu’nu ise Acı Badem Üniversitesi, Orkide Gediz Üniversitesi ve Akhisar Belediye takımları oluşturuyor.
VOLEYBOLCULAR
İLK MAÇTA EV SAHİBİ
Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor Voleybol takımı sezonun ilk maçını kendi evinde oynayacak. T.F.L. Altekma Voleybol takımıyla karşılaşacak olan Afyon Belediyespor bu maçı seyirci avantajını kullanarak kazanmak istiyor. Afyon Belediyespor ile T.F.L. Altekma arasındaki karşılaşma 4 Ekim Pazar günü Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme