• Haberler
  • Genel
  • Belediyespor'a sponsorlar lazım – Kocatepe Gazetesi

Belediyespor'a sponsorlar lazım – Kocatepe Gazetesi

Geçen sezon kurulan ve Bölgesel Amatör Lig’den başladığı ilk yılda, 2. Lig’in kapısından dönen Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi takımda forma giyen 7 basketbolcu ve teknik heyetle sözleşme yeniledi. Sözleşme merasiminde konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Basketbol ve Voleybol takımlarına sponsorlar lazım olduğunu belirtti Bu sezon 2'nci Lig’de mücadele edecek iki takımın ligden çekilme [&hellip]

Belediyespor’a sponsorlar lazım

Geçen sezon kurulan ve Bölgesel Amatör Lig’den başladığı ilk yılda, 2. Lig’in kapısından dönen Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi takımda forma giyen 7 basketbolcu ve teknik heyetle sözleşme yeniledi. Sözleşme merasiminde konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Basketbol ve Voleybol takımlarına sponsorlar lazım olduğunu belirtti

Bu sezon 2’nci Lig’de mücadele edecek iki takımın ligden çekilme ihtimalini göz önünde bulunduran Basketbol takımı, 2’nci Lig’de oynama olasılığına karşılık tüm transfer ve hazırlık çalışmalarını 2’nci Lig statüsünde yapacak.
Belediyespor Basketbol Takımı, teknik ekip ve geçen sezon takımda yer alan 7 Basketbolcu ile yeniden anlaşma sağladı. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen basın toplantısıyla yeniden anlaşma sağlanan teknik ekip ve basketbolcularla sözleşme imzalandı. Toplantıya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve spor camiasının önde gelen isimleri katıldı.
“İLK SEZON 250 BİN LİRALIK
BÜTÇE İLE TAKIM KURDUK”
Toplantıda geçen sezon ve yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kasabalı, geçen sezon 2’nci Lig’in kapısından dönen basketbol takımının, 250 bin liralık cüzi bir bütçe ile kurulduğunu söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın önderliğinde kurulan takımın, sezon başındaki hedefinin 3’üncü Lig’e yükselmek olduğunu hatırlatan Kasabalı, “Bölgesel Amatör Ligi’nde güzel bir performans sergileyen takımımız, 3’üncü Lig’e yükseldi ve hedefine ulaştı. Ancak Belediye Başkanımız, kulüp yönetimimiz, teknik ekibimiz ve sporcularımızın üstün gayretleri ile milyon liralık takımlar arasından sıyrılan takımımız, ilk 6’ya girerek 2’nci Lig’e terfi müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Teknik ekip ve sporcularımızın elinden gelen gayreti gösterdiği bu müsabakalarda 6 takım arasında 5’inci olduk ancak gücümüz ölçüsünde neticede 2’nci Lig’e yükselemedik” dedi.
“ASIL HEDEF BEKO BASKETBOL LİGİ”
Bu sezon 3’üncü Lig’de mücadele edeceklerini ancak, aldık duyuma göre 2’nci Lig’de yer alan iki takımın çekilme ihtimali olduğuna dikkat çeken Kasabalı, “Eğer böyle bir çekilme olursa ve 2’nci Lig’e davet edilirsek, takımımız 2’nci Lig’de oynayacak. O yüzden 2’nci Lig seviyesinde bir takım kurmayı hedefliyoruz. Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban bize bu konuda her türlü maddi ve manevi desteği verdi. Bu sezon 3’üncü Lig’de kalsak bile 2’nci Lig’e yükselmeyi hedef olarak belirledik. Eğer bu sezon 2’nci Lig’e yükselirsek ilk yıl ligde kalıp, daha sonraki çok güçlü bir takım kurarak, Belediye Başkanımızın hayali olan BEKO Basketbol Ligi’ne yükselmeyi hedefliyoruz. Gerek saha içinde gerek saha dışında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.
“ÇOK SES GETİRECEK BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Basketbol Takımının ilk yılında 84 takım arasından ilk 6’ya kalarak önemli bir başarıya imza attığını söyledi. Takımın bütçesi ve gücü ölçüsünde yakaladığı başarının hiçbir şekilde küçümsenemeyeceğini belirten Başkan Çoban, kulüp yönetimine, teknik ekibe ve sporculara başarılarından dolayı teşekkür etti. 2’nci Lig’de yer alan iki takımın çekilme ihtimaline karşılık bu sezon 2’nci Lig’de oynama olasılıkları olduğunu kaydeden Başkan Çoban, “Bu yıl ister 2’nci Lig’de oynayalım ister 3’üncü Lig’de oynayalım mutlaka oynadığımız ligde ses getirecek bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz. Şimdiden arkadaşlarımızla birlikte bu işin mali altyapısını yapıyoruz” ifadesini kullandı.
VOLEYBOL TAKIMI
ANA SPONSORU TOKMAN YUMURTA
Afyonkarahisar Belediyesi’nin geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kulübe destek vereceğini kaydeden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ı ve sporu seven işadamlarını da kulübe destek vermeye davet etti. Basın aracılığıyla Afyonkarahisar’da, şehir dışında ya da yurtdışında yaşayan işadamlarına destek çağrısında bulunan Başkan Çoban, kulübün sponsorlarla daha da güçleneceğini ve başarıyı yakalayacağını ifade etti. Erman Tokman ve İhsan Tokman’ın sahibi olduğu Tokman Yumurta firmasının Belediyespor Voleybol Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlenerek takıma destek verdiğini açıklayan Başkan Çoban, bu firmanın örnek davranışının diğer firmalara da örnek olması temennisinde bulundu.
Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kasabalı ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bu değerlendirmelerin ardından yeniden anlaşma sağlanan teknik ekip ve sporcularla sözleşme imzalandı.
Sözleşme imzalayan Basketbolcular, Kaptan Alper Kalaycıoğlu, Onur Sevinç, Fatih Şener, Gökhan Keser, Enes Abay, Batu Kurtar, Alt Yapıdan A Takıma yükselen Mehmet Can ve Antrenör Gürkan İş Bırakmaz.
>> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme