• Haberler
  • Spor
  • Belediyespor transferlere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Belediyespor transferlere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor, iki transfere daha imza attı. Yeni sezon için transfere devam eden Afyon Belediyespor'da kiralık kontratı sona eren BATE ile yollar da ayrıldı. Geçen sezon devre arasında Şahinbey Belediyespor'dan Afyon Belediyespor yarım sezon için kiralık gelen Burak Hazırol (BATE) Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Tokat Plevne'ye evet dedi.Erkekler [&hellip]

Türkiye Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor, iki transfere daha imza attı. Yeni sezon için transfere devam eden Afyon Belediyespor’da kiralık kontratı sona eren BATE ile yollar da ayrıldı. Geçen sezon devre arasında Şahinbey Belediyespor’dan Afyon Belediyespor yarım sezon için kiralık gelen Burak Hazırol (BATE) Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Tokat Plevne’ye evet dedi.
Erkekler 1. Ligi’nin yeni takımlarından olan Afyon Belediyespor, Beşiktaş’ın orta oyuncusu Ahmet Arslan ile anlaştı. Beşiktaş altyapısından yetişen oyuncu 2010 yılında MEF Okulları’na transfer olmuş, bir sezon sonra tekrar Beşiktaş’a dönmüştü. Gümüşhane Torul Gençlik’te ardından da Maliye Milli Piyango’da kiralık olarak forma giyen Arslan 2013-14 sezonunda ise Halkbank’ta kiralık olarak yer almıştı. Beşiktaş formasını başarıyla terleten Ahmet Arslan son iki sezondur siyah-beyazlı takımla mücadele ediyordu. 1990 doğumlu Ahmet Arslan hem pasör çaprazı hem de orta oyuncu olarak görev yapıyor.
BU OYUNCUYA DİKKAT
Erkekler 1. Ligi’nin yeni ekibi Afyon Belediyesi ligde kalıcı olmak için iddialı bir takım kurma çalışmalarını sürdürüyor. Afyon Belediyesi 2011-2012 yılında Galatasaray forması giyen Venazuellalı pasör çaprazı Kervin Pinerua’yı kadrosuna kattı. 1991 doğumlu oyuncunun smaç yüksekliği 3.65. Venazuella Milli Takımı kaptanı olan Kervin, 2010-11’de SOS Villa María, 2011-2012 Galatasaray Yurtiçi Kargo’da, 2012-2013 Matera Bulls, 2013-2015 VK Prievidza, 2015 Zahra Club Lebanon, ve Vikingos de Miranda takımlarında forma giydi.
Afyon Belediyespor bu sezon için Antrenör Sinisa Reljic, İsmail Derecioğlu, İsmail Türkmen, Pasör Erden Çevikel ve Burak Köse, Smaçör Mustafa Karcı, Nemanja Dukic, Jeffrey Menzel Demirhan Durul, Pasör Çaprazı Anıl Tokat, Orta Fatih Eren Uğur, Burak Hascan, Libero Ender Kıdıroğlu ve Selim Yıldırım’la anlaştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme