• Haberler
  • Spor
  • Belediyespor transfere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Belediyespor transfere devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Gelecek sezon ilk kez Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek Afyon Belediyespor ligde kalıcı olmayı hedefliyor. Tamer Yaşar Çamlıbel’den boşalan antrenörlük görevine Sırp Antrenör Sinisa Reljic’i getirdikten sonra iç transferde Burak Hascan sözleşme yenileyen Belediyespor, dış transferde ise ilk imzayı Ziraat Bankası’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Eren Uğur’a attırdı.Voleybola Kahramanmaraş Lisesi’nde başlayan Eren Uğur, dört [&hellip]

Gelecek sezon ilk kez Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek Afyon Belediyespor ligde kalıcı olmayı hedefliyor. Tamer Yaşar Çamlıbel’den boşalan antrenörlük görevine Sırp Antrenör Sinisa Reljic’i getirdikten sonra iç transferde Burak Hascan sözleşme yenileyen Belediyespor, dış transferde ise ilk imzayı Ziraat Bankası’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Eren Uğur’a attırdı.
Voleybola Kahramanmaraş Lisesi’nde başlayan Eren Uğur, dört yıl Tofaşspor daha sonra Maliye Milli Piyango ve son olarak Ziraat Bankası’nda forma giydi. Tecrübeli oyuncu, yeni sezonda Afyon Belediyespor’un başarısı için ter dökecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme