• Haberler
  • Genel
  • Belediyespor profesyonel liglerde kariyerine devam edecek

Belediyespor profesyonel liglerde kariyerine devam edecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisar Belediye Basketbol Takımının bir sezonda Erkekler Bölgesel Ligi'nden 2. Lig'e çıkma başarısını gösterdiğini belirtti. Başkan Çoban Belediyespor'un profesyonel liglerde kariyerine devam edeceğini söyledi Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı yerinde ziyaret etti. Ligler Direktörü Özgümüş Türkiye Basketbol [&hellip]

Belediyespor profesyonel liglerde kariyerine devam edecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisar Belediye Basketbol Takımının bir sezonda Erkekler Bölgesel Ligi’nden 2. Lig’e çıkma başarısını gösterdiğini belirtti. Başkan Çoban Belediyespor’un profesyonel liglerde kariyerine devam edeceğini söyledi

Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı yerinde ziyaret etti. Ligler Direktörü Özgümüş Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) 2 Lig takımlarının katılımıyla düzenlenecek Federasyon Kupası’nda, 18 takım mücadele edeceğini belirtti. Özgümüş; “Afyonkarahisar Belediyespor’un da yer alacağı kupada, 18 takım; 3’erli 6 grupta lig usulüyle grup birinciliği için ter dökecek. Final Gençlik ve Adanaspor ile eşleşeceği müsabakalar sonunda, grup birincileri finale yükselecek. Kupanın final maçları ise 28-30 Eylül tarihleri arasında Bursa’da oynanacak” ifadelerini kullandı.
FEDERASYON’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
Atatürk Spor Salonu ve AKÜ BESYO Salonu’nda oynanacak müsabakalar öncesi ilimize gelen TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Afyonkarahisar’da basketbolun gelişimine verdiği desteklerden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür eden Özgümüş, Federasyon Kupası’na katkılarından dolayı da plaket takdim etti. Özgümüş, Belediyespor’a hem kupada hem de ligde başarılar diledi.
BAŞKAN ÇOBAN’DAN MAÇLARA DAVET
Belediye-spor’un bünyesinde geçen sezon kurulan Basketbol Takımının, bir sezonda Erkekler Bölgesel Ligi’nden 2. Lig’e çıkma başarısını gösterdiğini belirten Burhanettin Çoban ise Belediyespor’un profesyonel liglerde kariyerine devam edeceğini söyledi. Türkiye Basketbol Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yaparak, Federasyon Kupası’nın ilimizde oynanmasını sağladıklarını kaydeden Başkan Çoban, Afyonkarahisar tarihinde ilk defa böyle bir kupa mücadelesinin ilimizde düzenleneceğini ifade ederek, tüm basketbol severleri müsabakalara davet etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme