• Haberler
  • Genel
  • Belediyespor, Denizli grubunda – Kocatepe Gazetesi

Belediyespor, Denizli grubunda – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar U-13 Ligi Şampiyonu olan Afyonkarahisar Belediyespor, Denizli grubunda mücadele edecek Afyonkarahisar alt yaş liglerinden U-13 Ligi’ni namağlup şampiyon bitiren Afyonkarahisar Belediyespor, U-13 Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek. Belediyespor’un grup maçlarını oynayacağı il de belli oldu. Buna göre Belediyespor U-13 Futbol takımı U-13 Türkiye Şampiyonası Grup eleme müsabakalarını Denizli’de oynayacak. Belediyespor, 20-24 Haziran [&hellip]

Belediyespor, Denizli grubunda

Afyonkarahisar U-13 Ligi Şampiyonu olan Afyonkarahisar Belediyespor, Denizli grubunda mücadele edecek

Afyonkarahisar alt yaş liglerinden U-13 Ligi’ni namağlup şampiyon bitiren Afyonkarahisar Belediyespor, U-13 Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek. Belediyespor’un grup maçlarını oynayacağı il de belli oldu. Buna göre Belediyespor U-13 Futbol takımı U-13 Türkiye Şampiyonası Grup eleme müsabakalarını Denizli’de oynayacak.
Belediyespor, 20-24 Haziran 2012 tarihleri arasında Denizli grup merkezinde Antalya, Muğla, Isparta, İzmir ve Aydın illerinin ekipleriyle karşı karşıya gelecek.
Lİgİ namağlup şampİyon
tamamladılar
Afyonkarahisar Belediyespor U-13 takımı bu sezon U-13 Ligi’nde üst düzey bir performans ortaya koydular. Hiç bir rakibe yenilmeyerek tüm maçlarını kazanan Belediyespor, son müsabakasında da Afyon futbolunun ‘Lokomotif’i Demirspor’u yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Belediyespor, bu başarısıyla da Afyonkarahisar’ı U-13 Türkiye Şampiyonası Grup eleme müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı.
Kalesİnde yalnızca
bİr gol gördü
Ligde başarılı bir sezon geçiren ve namağlup şampiyon olmayı başaran Belediyespor kırılması güç bir rekora da imza attı.
Belediyespor, çıktığı 10 maçta sadece kalesinde bir gol gördü. Şimdi Belediyesporlu idareciler, aynı başarıyı takımlarından Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakalarında bekliyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme