• Haberler
  • Genel
  • Belediye'nin talebi reddedildi – Kocatepe Gazetesi

Belediye'nin talebi reddedildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Toprak Koruma Kurulu, Afyonkarahisar Belediyesi'nden gelen bir imar talebini reddetti İl Toprak Koruma Kurulu, Afyonkarahisar Belediyesi'nin imarla ilgili bir çalışma talebini reddetti. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, makamında bir toplantı düzenleyerek, bir yerel gazetede 'kapalı kapılar ardından iş yapılıyormuş' izlenimi verilen haber yayınlandığını söyledi. 111 HEKTARLIK ALANVali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, 'Hamidiye Mahallesi [&hellip]

Belediye’nin talebi reddedildi

Afyonkarahisar Toprak Koruma Kurulu, Afyonkarahisar Belediyesi’nden gelen bir imar talebini reddetti

İl Toprak Koruma Kurulu, Afyonkarahisar Belediyesi’nin imarla ilgili bir çalışma talebini reddetti. Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, makamında bir toplantı düzenleyerek, bir yerel gazetede “kapalı kapılar ardından iş yapılıyormuş” izlenimi verilen haber yayınlandığını söyledi.
111 HEKTARLIK ALAN
Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, “Hamidiye Mahallesi Muttalip Bağları civarı koruma amaçlı imar planı çalışmalarıyla ilgili olarak 111 hektar tarım arazisi özelliğindeki taşınmazların imar çalışmaları kapsamında kurulumuzca değerlendirildi, bu reddedildi. Kapalı kapılar altında toplantılarımız yoktur. Birinci sınıf yeşil arazi, Belediye imar talep etti” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme