• Haberler
  • Genel
  • Belediye’nin spordaki başarıları sürecek – Kocatepe Gazetesi

Belediye’nin spordaki başarıları sürecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediyespor’un spor alanında gösterdiği başarıların süreceğini kaydetti.HEDEF İKİNCİ LİGDE KALMAKTIBelediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediyespor’un 84 takım arasında ilk 24’e girmesi ile üçüncülüğü garantilediklerini dile getirdi. 24 Takım arasında 6’ya düşmekle Afyonkarahisar Belediyespor’un ikinciliği garantilediğini dile getiren Çoban “Zaten Türkiye Basketbol Federasyonu’nun bir karar vermesi gerekmiyordu. Biz zaten ikinci lig hakkını [&hellip]

Belediye'nin spordaki başarıları sürecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediyespor’un spor alanında gösterdiği başarıların süreceğini kaydetti.
HEDEF İKİNCİ LİGDE KALMAKTI
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediyespor’un 84 takım arasında ilk 24’e girmesi ile üçüncülüğü garantilediklerini dile getirdi. 24 Takım arasında 6’ya düşmekle Afyonkarahisar Belediyespor’un ikinciliği garantilediğini dile getiren Çoban; “Zaten Türkiye Basketbol Federasyonu’nun bir karar vermesi gerekmiyordu. Biz zaten ikinci lig hakkını elde etmiştik. Ancak bizden sonraki bir kluple, İstanbulspor’la ilgili sıkıntılar vardı. Bu sıkıntılardan dolayı açıklama gecikti. Biz zaten bu hakkımızı 15 gün önce elde etmiştik. O kulüpten dolayı gecikmeli olarak açıklama önceki gün yapıldı. Biz hedefimizi ikinci lig de kalacak şekilde ortaya koymuştuk. Arkadaşlarımız transferlerini buna göre planlamışlardı.” dedi.
BASKETBOL
LİGİNDE İLK
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu hafta içerisinde süratle transferlerin tamamlanacağını dile getirdi. İkinci lig için çalışmaya, hazırlık yapmaya başlanılacağını aktaran Çoban şöyle konuştu: “Afyon tarihinde basketbol liginde takımımızın yer alması bir ilktir. Bizim basketbolda üçüncü lig de bile takımımız yoktu. Voleybol takımımız da ikinci lig de. İnşallah voleybol, basketbol, futbol olmak üzere sporda başarılarımız devam edecek.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme