• Haberler
  • Genel
  • Belediyelerin maçı farklı bitti – Kocatepe Gazetesi

Belediyelerin maçı farklı bitti – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor’un U-15, 16 ve 17 alt yapı takımlarından oluşan takımla Bolvadin Belediyespor karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 4-1’le, ikinci yarısı ise 6-3’le tamamlandı Süper Amatör Lig’e terfi eden Bolvadin Belediyespor ile Afyon Belediyespor’un alt yapı takımları olan U-15, U-16, U-17 takımlarının karması hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki belediye arasında oynanan maçta toplamda 9 gol [&hellip]

Belediyelerin maçı farklı bitti

Afyon Belediyespor’un U-15, 16 ve 17 alt yapı takımlarından oluşan takımla Bolvadin Belediyespor karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 4-1’le, ikinci yarısı ise 6-3’le tamamlandı

Süper Amatör Lig’e terfi eden Bolvadin Belediyespor ile Afyon Belediyespor’un alt yapı takımları olan U-15, U-16, U-17 takımlarının karması hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki belediye arasında oynanan maçta toplamda 9 gol atıldı.
İlk yarıda Ömer’in (2) ve Ahmet Eriş’in (2) golleriyle farkı yakalayan Bolvadin ilk yarıyı 4-1’le önde tamamladı. Afyon Belediyespor’un ilk yarıdaki tek golünü ise Halil kaydetti.
İkinci yarıda Afyon Belediye Osman ve Mert’in attığı gollerle farkı bire indirdi. Bolvadin Belediyespor ise Ömer ve Basri Taha’nın golleriyle iki gol daha buldu ve farkı tekrar 3’e çıkardı. Maçın sonunda 6-3’lük skorla kazanan Bolvadin Belediyespor oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme