• Haberler
  • Genel
  • Belediye’den voleybolculara akşam yemeği – Kocatepe Gazetesi

Belediye’den voleybolculara akşam yemeği – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi, Bölgesel Voleybol Ligi takımlarına Belediye Tesisleri’nde yemek verdi Afyonkarahisar’ı Bölgesel Voleybol Lig’de temsil eden takımlara ve bu takımlarla maç yapmak için Afyon’a gelen takımlara belediye tarafından akşam yemeği verildi. Afyonkarahisar Belediyesi’nce verilen yemeğe sporcular ve kulüp yöneticilerinin yanı sıra Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl [&hellip]

Belediye'den voleybolculara akşam yemeği

Afyonkarahisar Belediyesi, Bölgesel Voleybol Ligi takımlarına Belediye Tesisleri’nde yemek verdi

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Voleybol Lig’de temsil eden takımlara ve bu takımlarla maç yapmak için Afyon’a gelen takımlara belediye tarafından akşam yemeği verildi. Afyonkarahisar Belediyesi’nce verilen yemeğe sporcular ve kulüp yöneticilerinin yanı sıra Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Zeki Kuş, Şube Müdürleri; İsmail Barın, İsmail Kılınç, Faruk Bayram ve Arif Özkaya, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor – Eğitim Danışmanı Selahattin Hüsnükara katıldı. Katılımın geniş olduğu yemekte, sporcuların ve idarecilerin kaynaşması sağlandı. Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenlendiği organizasyonda voleybol takımları yemekte buluşurken güzel görüntüler oluştu. Bölgesel Voleybol Ligi’nde geçen hafta sonu Afyonkarahisar’da oynanan karşılaşmaların ardından, Afyonkarahisar’ı temsil eden takımlarla misafir takımları yemekte buluşturan Afyonkarahisar Belediyesi, ‘sporun dostluk ve kardeşlik’ ilkesini bir kez daha yaşattı. Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe, Afyonkarahisar Belediye Spor Kulübü, Taşoluk Belediye Spor Kulübü, İsmailköy Spor Kulübü ve Uşak Banaz Sağlıkspor Kulübü sporcuları, teknik ekibi ve yöneticileri ile birlikte hakemler katıldı.
Sürekli destek veriliyor
Yemekte, günün anısına bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Zeki Kuş, sporun ve sporcunun destekçisi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. Başkan Burhanettin Çoban’ın tüm spor branşlarına destek verdiğini belirten Zeki Kuş, şimdiye kadar 100’e yakın kulübe malzeme yardımı yaptığını ifade etti. Başkan Çoban’ın profesyonel futbol liginde ilimizi temsil eden Afyonkarahisar’a da büyük destekler verdiğini aktaran Kuş, hiçbir zaman milli sporcuları da unutmadığını söyledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş ise yemeğe katılan tüm sporculara, yöneticilere ve hakemlere teşekkür etti. Tüm katılımcılara, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın selamını ileten Gökhan Güzeltaş, sporun dostluk ve kardeşlik ilkesine vurgu yaptı. Güzeltaş, sonucu ne olursa olsun müsabaka bittikten sonra, her iki takım oyuncularının birbirini kucaklaması ve sahadan dostça ayrılması gerektiğini ifade etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme