• Haberler
  • Genel
  • Belediye'den sporculara yemek – Kocatepe Gazetesi

Belediye'den sporculara yemek – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Belediyesi'nin düzenlediği Halı Saha Turnuvasına katılan takımlara Belediye tarafından yemek ikramında bulunuldu. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şahin, 'Sizlerin talebi doğrultusunda İscehisar Belediyesi olarak Halı Saha Turnuvası düzenledik. Spor, sevgi, dostluk kardeşliktir bu bilinçle sahada mücadele etmenizi istiyoruz. Turnuvanın devamlılığı ve sizlerin sağlığı açısından dikkatli olmanızı rica ediyorum. Turnuvaya göstermiş olduğunuz ilgi ve davetimize [&hellip]

İscehisar Belediyesi’nin düzenlediği Halı Saha Turnuvasına katılan takımlara Belediye tarafından yemek ikramında bulunuldu. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şahin, “Sizlerin talebi doğrultusunda İscehisar Belediyesi olarak Halı Saha Turnuvası düzenledik. Spor, sevgi, dostluk kardeşliktir bu bilinçle sahada mücadele etmenizi istiyoruz. Turnuvanın devamlılığı ve sizlerin sağlığı açısından dikkatli olmanızı rica ediyorum. Turnuvaya göstermiş olduğunuz ilgi ve davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.
İscehisar Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen yemeğe Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, İlçe Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Belediye Başkanımız Ahmet Şahin, Demokrat Parti Genel Başkan Danışmanı Hikmet Bülbül, Demokrat Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Gürcan Şensoy, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, protokol üyeleri ve sporcular katıldı.
Halı Saha Turnuvası da Cenkspor-Bayram Mermerspor ve Karakaya Spor-Eskihamamspor maçları ile devam edecek.

Bakmadan Geçme