• Haberler
  • Genel
  • Belediye’den sporculara okul yardımı – Kocatepe Gazetesi

Belediye’den sporculara okul yardımı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, hayırsever işadamlarının katkılarıyla temin edilen kırtasiye malzemeleri bu kez de Belediyespor Kulübü sporcularına dağıtıldı Daha önce ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtılan kırtasiye malzemeleri bu kez de sporcuların yüzünü güldürdü. Güreş Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen dağıtım törenine Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı [&hellip]

Belediye'den sporculara okul yardımı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, hayırsever işadamlarının katkılarıyla temin edilen kırtasiye malzemeleri bu kez de Belediyespor Kulübü sporcularına dağıtıldı

Daha önce ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtılan kırtasiye malzemeleri bu kez de sporcuların yüzünü güldürdü. Güreş Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen dağıtım törenine Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ve antrenörler katıldı. Aralarında judo, güreş ve atletizm sporcusu bulunan toplam 45 öğrenciye kırtasiye seti hediye edildi. Belediye Spor Kulüp Başkanı Gökhan Güzeltaş, Afyonkarahisar Belediyesi’nin spora ve sporcuya olan desteğinin artarak devam edeceğini belirtti.
Sporcuların müsabakalarda ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğinin altını çizen Gökhan Güzeltaş, kırtasiye yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve hayırsever işadamlarına teşekkür etti.
Çantalarıyla birlikte dağıtılan kırtasiye malzemelerinin içerisinde çeşitli ebatlarda defterler, kuru boya, sulu boya, kalem, silgi, makas, cetvel yani öğrencilerin ihtiyacı olan her türlü malzeme bulunuyor. Kendilerine temin edilen kırtasiye malzemelerinin eğitim hayatlarındaki yerine vurgu yapan öğrenciler ise aldıkları bu anlamlı hediyelerin yapacakları müsabakalar öncesinde moral kaynağı oluşturduğunu kaydetti.

Bakmadan Geçme