• Haberler
  • Gündem
  • Belediye’den Kızılay’a destek – Kocatepe Gazetesi

Belediye’den Kızılay’a destek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın idaresinde gerçekleştirildi. Toplantıda yurt içindeki ihtiyaç sahibi mülteci çocuklar ile yurt dışında bulunan savaş mağduru Suriyeli ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçlarının temini için Belediyemiz ve Türk Kızılayı Derneği ile ortak işbirliği yapılarak Türk Kızılayı Derneği Afyonkarahisar Şubesi hesabına 10 bin lira para aktarılması oy birliği [&hellip]

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın idaresinde gerçekleştirildi. Toplantıda yurt içindeki ihtiyaç sahibi mülteci çocuklar ile yurt dışında bulunan savaş mağduru Suriyeli ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçlarının temini için Belediyemiz ve Türk Kızılayı Derneği ile ortak işbirliği yapılarak Türk Kızılayı Derneği Afyonkarahisar Şubesi hesabına 10 bin lira para aktarılması oy birliği ile karar verildi.
2022’YE KADAR UZATILDI
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyetin 5-8 Şubat tarihleri arasında kardeş Şehir Konispol’a görevli olarak gitmeleri hakkındaki teklif oy birliği ile kabul edildi. Fuar Alanında bulunan Hobi Bahçelerinin tahsis süreleri 2022’ye kadar uzatılması, katılım bedelinin ise 150 lira olması karar verildi.
BAŞSAVCILIK’IN
TALEBİ UYGUN GÖRÜLDÜ
Toplantıda gündeme gelen “Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili Trafik Komisyonu Raporu”nda, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Adliye çevresine plastik güvenlik tedbirlerinin konulması” talebi uygun görüldü.
Trafik Komisyonu’nun Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi Kavşağı ile Veterinerlik Fakültesi Kavşağı arasında hız koridoru sistemlerinin kurulmasına ilişkin raporu da oybirliği ile kabul edildi.  >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme